grafika co si chci dát do PC: http://www.ebay.com/itm/Dell-Nvidia-NVS ... SwnJZZlxF4
Základová deska: Intel i845G
BIOS: Verze- 24KT54AUS
Především upozorňuji, že nejsem žádný PC znalec, a stěží řeknu jaké mám parametry... Proto vás žádám o zjištění zdali jde takhle grafická karta na kterou sem vám odkaz, na tuhle základovou desku. Vzhledem k tomu že mám integrovanou grafiku (64mb) moc toho neutáhnu, co se týče programů a her. Pokud tahle grafická karta nepůjde na mojí základovku, žádám jesli by jste mi nepomohli a nezjistily, respektivě neposlali odkaz na Grafickou kartu která by mi sem pasovala (nejlepé 512mb).
Předem Děkuji.
Je kompatibilní tahle grafika s mojí základovou deskou ?
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Je kompatibilní tahle grafika s mojí základovou deskou ?
Jaké hry?
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
K čemu tu grafickou kartu potřebuješ? Grafická karta se nevybírá primárně podle velikosti paměti. Ta co chceš koupit pravděpodobně nebude lepší než ta co teď máš.
Jinak stáhni si program CPU-Z například a hoď nám sem do přílohy screeny obrazovky ze záložek motherboard, protože Intel i845G je jenom označení chipsetu a ne konkrétní deska.
Jinak stáhni si program CPU-Z například a hoď nám sem do přílohy screeny obrazovky ze záložek motherboard, protože Intel i845G je jenom označení chipsetu a ne konkrétní deska.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Vypada to na nejake historicke Lenovo z roku 2002.
Tudiz to ma AGP sbernici, ne PCIe.
Timhle pocitacem se nema nejmensi smysl zabyvat, na sbernem dvore se valeji pocitace novejsi o 10 let.
Nejlacinejsi dnesni procesor za 800 Kc je vice nez 50x vykonnejsi.
Tudiz to ma AGP sbernici, ne PCIe.
Timhle pocitacem se nema nejmensi smysl zabyvat, na sbernem dvore se valeji pocitace novejsi o 10 let.
Nejlacinejsi dnesni procesor za 800 Kc je vice nez 50x vykonnejsi.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tvuj chipset podporuje pouze sbernice AGP a PCI. (nikoli PCI-Express!)Diego44 píše:Základová deska: Intel i845G
BIOS: Verze- 24KT54AUS
POZOR - nez budes resit, jakou grafickou kartu - over si, ze tvuj pocitac skutecne ma AGP slot! Tady https://en.wikipedia.org/wiki/Accelerated_Graphics_Port najdes obrazky jak ma vypadat, takze otevri pocitac a zjisti, jestli tam takovej slot mas volnej.
Tahle graficka karta je do slotu PCI-Express, tedy nejde do tve desky!Diego44 píše:Proto vás žádám o zjištění zdali jde takhle grafická karta na kterou sem vám odkaz, na tuhle základovou desku
grafika co si chci dát do PC: http://www.ebay.com/itm/Dell-Nvidia-NVS ... SwnJZZlxF4
Pokud mas ve svem pocitaci volny AGP slot (pripadne je aktualne obsazeny nejakou jinou grafickou kartou, coz si nemyslim), tak tato graficka karta by mela fungovat http://www.ebay.de/itm/AGP-GRAFIKKARTE-Radeon-X1650-PRO-512-MB-/253074676145?hash=item3aec6d19b1:g:Qq4AAOSwsjRZgapPDiego44 píše:Pokud tahle grafická karta nepůjde na mojí základovku, žádám jesli by jste mi nepomohli a nezjistily, respektivě neposlali odkaz na Grafickou kartu která by mi sem pasovala (nejlepé 512mb).
Posledni a nejdulezitejsi rada: nech to udelat nekoho, kdo se v pocitacich vyzna, protoze vymena graficke karty neni prace neni prace na 2 minuty: fyzicky ano, ale byva potreba nastavit BIOS, vycistit OS od starych ovladacu, nahrat nove, overit, ze vsechno funguje.
Pozor: neumim cist myslenky (ani na dalku, ani po internetu) a nectu mezi radky.
Díky za rady a tipy. Mimochodem, ano mám volný slot, nedávno sem se koukal... ta grafika je integrovaná v základovce... a je to (64mb). A vzhledem k tomu že si nechci kupovat PC za 500+ Euro.. ani ne pod...tak chci jen novou grafickou kartu, aby mi to ještě nějakou dobu sloužilo tak jak bych chtěl.
Sberny dvur - domluvit se s obsluhou a prohrabat kontejnery s pocitaci.
Tyhle staricke karty maji presne nulovou hodnotu, i za cenu postovneho jsou prilis drahe kdyz se daji ziskat zadarmo (a jak jsem rikal zadarmo se daji ziskat cele pocitace, ko;lega vzdycky ze sberneho dvora neco pritahne).
V kazdem pripade potrebujes AGP grafickou kartu.
Tyhle staricke karty maji presne nulovou hodnotu, i za cenu postovneho jsou prilis drahe kdyz se daji ziskat zadarmo (a jak jsem rikal zadarmo se daji ziskat cele pocitace, ko;lega vzdycky ze sberneho dvora neco pritahne).
V kazdem pripade potrebujes AGP grafickou kartu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PSU kompatibilita s novou základní deskou Příloha(y)
od Viktor737 » 26 zář 2024 17:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 4910
-
od Viktor737
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 15:04
-
-
- 4
- 3249
-
od liborek
07 úno 2025 17:00
-
- 0
- 1901
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14476
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5096
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”