cauky mam asus F2J a uz delsi dobu pozoruju nejaky pro me divny veci s CPU
nejprve se komp(CPU) zahrival cca na 90 stupnu...po vypnuti blbosti je ta teplota kolem 65 stupnu pokud ho nejak nezatezuju napr filmem nebo nekdy dokonce i netem(o stahovani nemluve) to pak teplota stoupa a stoupa a komp zacne hrozne hucet jak se to snazi asi uchladit...
pak dalsi pozorovani ..uzivala jsem firefox...ted jsem na iexploreru7 a je to to same...CPU clock pri pouzivani prohlizecu, ( normalne okolo 1000MHz,) to lita na 1830MHz...a jako se to strida a strida...no ja teda jako vetsi meritko nemam jenom do tech 1830 takze tezko rict jestli to je max...
no kdyby to nebylo srozumitelne tak to zkusim vysvetlit jinak...
jinak teplota HD je okolo 40-50stupni a ja nevim co jeste je treba vedet...no proste se mi to zda nenormalni chovani..
CPU
Re: CPU
booky mají problém s přehříváním no holt ale 90 stupňů už je dost asi bych to hodil na reklamačku a to měnění frekvence způsobuje sám aby si ušetřil energie takže je to normální když to skáče
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
já jenom maličkost. máš noťas na pevné podložce? tedy-nezakrýváš spodní nasávání?
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Teplota mého ASUSU F5R je dle Everestu cca 65°C a někdy má i 80°C. Je fakt,že stůl pod stolem je rozpálený a spodní strana notebooku také,mám strach o plasty.Ale nějak to neřeším,bylo mi řečeno,že notebooky se přehřívají normálně,a proto existují chladící podložky pod notebook.Je to v záruce a jestli se to má pokazit tak ať..notebook musí sloužit mě,né já jemu...
Můj stolní PC má 35°C max. 40°C ale je fakt,že je dobře chlazen,což notebook nikdy nemůže tak být...
Můj stolní PC má 35°C max. 40°C ale je fakt,že je dobře chlazen,což notebook nikdy nemůže tak být...
Zpět na “Problémy s hardwarem”