V notebooku jsem zadala kliknutím připojit se k projektoru tak, že, POUZE PROJEKTOR. Okamžitě mi tak zhasla obrazovka na pc při čemž jsem měla zapojený kabel HDMI do TV.
Po odpojení kabelu a vypnutí pc sem ho znovu zapnula a klikla na POUZE POČÍTAČ. Pc běží jak má, aspoň se tak tváří, i jsem ho restartovala. Ale když se chci připojit k TV zapojením HDMI kabelu do pc tak mi okamžitě zhasne monitor v pc a já nevím jak to napravit, aby mi pokaždé nezčernala obrazovka. A já se v klidu mohla brouzdat po netu přes TV. Předtím to propojení běželo v naprostém pořádku, bez závady. Poradíte mi co s tím, prosím. Zdenka
Při zapojení kabelu HDMI do notebooku DELL, zčerná monitor ale pc dále běží.
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Při zapojení kabelu HDMI do notebooku DELL, zčerná monitor ale pc dále běží.
Win + P -> Duplikovat = bude se zobrazovat to samý na obrazovce noťasu i telině...
Win + P -> Jenom druhá obrazovka = obrazovka noťasu se vypne, obraz bude pouze na telině...
Win + P -> Jenom druhá obrazovka = obrazovka noťasu se vypne, obraz bude pouze na telině...
Re: Při zapojení kabelu HDMI do notebooku DELL, zčerná monitor ale pc dále běží.
Tak se mi to povedlo, a obraz se mi ukázal v TV ale pc ne.
Ale obraz se tam neudrží dlouho, a za chvilku už tam žádný není.
A já zas musím na surovo vypnout pc.
Dodatečně přidáno po 53 minutách 46 vteřinách:
Tak jsem to nakonec udělala znovu, jen s tím že jsem pro jistotu vypojila hdmi kabel z TV, a po zapnutí pc jsem ho znovu zapojila. Před tím se mi obraz v TV neudržel dlouho a za chvilku se ztratil, tak mi napadlo že restartuji pc, a ono to pomohlo.
A obraz je tam furt. Uvidím jak to bude zítra po znovu zapnutí .
Ale obraz se tam neudrží dlouho, a za chvilku už tam žádný není.
A já zas musím na surovo vypnout pc.
Dodatečně přidáno po 53 minutách 46 vteřinách:
xbs píše:Win + P -> Duplikovat = bude se zobrazovat to samý na obrazovce noťasu i telině...
Tak jsem to nakonec udělala znovu, jen s tím že jsem pro jistotu vypojila hdmi kabel z TV, a po zapnutí pc jsem ho znovu zapojila. Před tím se mi obraz v TV neudržel dlouho a za chvilku se ztratil, tak mi napadlo že restartuji pc, a ono to pomohlo.
A obraz je tam furt. Uvidím jak to bude zítra po znovu zapnutí .
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HDMI 2.1a propojení monitor g2724d a gk palit 4070 Ti SUPER GamingPro
od p3v4x » 25 črc 2024 20:58 » v Problémy s hardwarem - 1
- 3051
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
27 črc 2024 13:23
-
-
- 3
- 3519
-
od petr22
03 pro 2024 07:38
-
-
Notebook Lenovo Y50-70 prodloužení FFC kabelu klávesnice Příloha(y)
od SGvagon » 07 led 2025 01:46 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2856
-
od SGvagon
28 led 2025 22:19
-
-
-
Hodinový manžel instalace pokládky internetového kabelu
od p3v4x » 26 lis 2024 20:56 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 2
- 3037