Už cca 3. týden mě zlobí klávesnice. (Trust GXT 830)
Po startu PC nějakou dobu funguje normálně ale po nějaké době přestane vždy absolutně reagovat a nenapíšu už nic.
Dnes mi PC běžel přes noc a ráno zase chvíli fungovala a pak zase přestala.
Netuším, jestli s tím má něco společného poslední aktualizace Windows (cca v tom týdnu jsem to zaregistroval poprvé), nebo mi ve Widlích něco naboural Ccleaner nebo je fakt chyba v klávesnici.
Už mi z toho hrabe, klávesnici jsem odinstaloval přes správce zařízení (i všechny ty skrytý blbiny u USB) a restart - nepomohlo, v BIOSu jsem zakázal Fastboot - nepomohlo, přes příkazovej řádek jsem zkusil kontrolu systémových souborů "sfc /scannow" -nějaké corrupt files to opravilo ale s klávesnicí to nepomohlo ... po nějakém čase zase mrtvá.
Co dál, kde se dá ještě co zkontolovat abych si byl jistej, že jsem něco nedoj*bal v systému (W10 64) ... než tu klábosnici vyhodím do koše ? (je stará rok a něco)
Divný je, že když mě z ní začíná brát amok

Ď.

P.S: na popisek v podpisu nehleďte, to byl kdysi dávno můj komp ...
P.S2: jinej USB port už jsem taky zkusil, v návalu zoufalství jsem PC před pár dny otevřel, vyčistil a všechno co mám v USB jsem pak "rozsadil / přesadil".
Dodatečně přidáno po 14 minutách 52 vteřinách:
... koukám, že jsem asi koupil pěknou shitku (a to jsem si myslel "co se dá ještě dnes zku*vit na klávesnici ?")
Ještě zkusím to co tam píší
https://www.czc.cz/trust-gxt-830-gaming ... 17/diskuse
... a když to nepomůže, tak nejspíš poletí.