Dobrý deň chcel by som sa opýtať a poprípade poradiť že čo mám robiť keď mi nejde mikrofón...
Proste zapojím mikrofón a aj slúchadlá do PC a keď pohnem myškou tak počujem pískanie a keď zastavím myš tak to pískanie prestane... Mám aj k tomuto mikrofónu usb ZVUKOVKU ale ta zvukovka je podľa mňa len na okrasu lebo nič nerobí len otravné bliká na červeno.. mikrofón mám
Niceboy VOICE Handle a slúchadlá HyperX Cloud Stinger.......
Skúšal som ich zapojit už všade al stále to len píska keď POHNEM MYŠKOU a tak isto to aj šumi mňa je síce dobre počuť ale to pískanie a šumenie je dosť otravné tak by som vás chcel požiadať o pomoc ďakujem ❤️
Dodatečně přidáno po 6 minutách 39 vteřinách:
https://m.alza.sk/niceboy-voice-handle-d6292079.htm?o=5
Tu je link na mikrofón
Nejde mi mikrofón
Re: Nejde mi mikrofón

(Nestartuje mi auto - cpu tam klíček a nic - asi tak vyzerá tá tvoja otázka).
Ja neviem čo je to za ZVUKOVKU proste bola tam k tomuto mikrofónu ale čo písali v recenziách pod tým mikrofónom tak ta zvukovka je úplne zbytočná takže neviem zvukovka ma tam pripojenie pre slúchadlá a pre mikrofón a zapája sa pomocou USB 3.0
-
- Pohlaví:
Sluchátka samostatně fungují? Mikrofon samostatně funguje?
Áno fungujú samostatné ale prosté keď mám zapojené slúchadlá a zapojím mikrofón do pc tak začne pískať
-
- Pohlaví:
Tak by to mohlo být zpětnou vazbou. Pískání by mělo přestat, pokud zamutuješ mikrofon, nebo zamutuješ výstup zvukovky.
Nemáš připojené ještě bedny?
Nemáš připojené ještě bedny?
Nemám... mám len slúchadlá a mikrofón pripojene
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2687
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”