Ahoj, potřebuju poradit s rychlostí USB, protože jsem si koupil externí disk s USB-C 3.1 gen2 a desku mám s USB 3.1 gen 1 , nový kabel , nový disk Crucial P3 Plus.
Ale rychlost čtení/zápis jen 43/34 Mb/s. Mám dojem že rychlosti by měli být v řádu stovek megabajtů neli tisícovek.
Tak 2.3gb film trvá asi necelé dvě minuty. Já si pamatuju že to trvalo stejně i před lety a myslel jsem že to dnes bude s 10gb rozhraním a diskem NVMe v řádu sekund :-/ A tento disk umí 5000 čtení a 3600 zápis, což nevidím ani na jednom z řádků.
Poslední řádek si myslím že bude odezva dostupnosti souborů, což je v mikro sekundách.
Ano reším to, chci to zkusit na notebooku kde mám USB C 3.1 - 5Gb/s , jen musím najít kabel USB-C ----USB-C, pokud se to potvrdí omlouvám se za zbytečné vlákno Edit: krabička je AXAGON EEM2-GTR, M.2 NVMe
rekonstruovali jsme byt (mj. jsme natahovali rozvody internetu skrz zdi, dříve nám vedly kabely po zemi podél zdí), zapojil jsem modem do sítě, ale co se nestalo - mám teď výrazně nižší rychlost internetu, než dříve. Platíme za 50Mb/s, takové...
Poslední příspěvek
Zkus připojit PC napčímo volným kabelem přes pokoj do modemu (ne ze zdi) a budeš vedět hned, kde je problém