Poklesy výkonu pc
Poklesy výkonu pc
Zdravím, mám problém s nečekanými poklesy výkonu na svém počítači, který používám hlavně na lehčí 2D grafiku a občasné hraní her. Mám stroj s procesorem Intel Core i7 (9. generace), 16 GB RAM a grafickou kartou NVIDIA GTX 1660. Po nějaké době používání začínám cítit zpoždění, sekání a občasné zamrznutí, přestože Task Manager neukazuje vysoké zatížení CPU ani paměti. Vyzkoušel jsem přeinstalaci Windows, aktualizaci ovladačů a dokonce jsem zkontroloval, zda se hardware nepřehřívá. Nic z toho ale nepomohlo. Má někdo nápad, co dalšího by mohlo být příčinou a jak to řešit? Může to být například problém s SSD diskem nebo systémovými procesy? Nebo jsem něco přehlédl?
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Poklesy výkonu pc
Sestavu zde neuvádíš a v profilu jí taky nemáš a činost na PC taky konkrétně neznáme. Tvůj popis je asi jako - dobrý den pane doktore, jsem nemocný. Koule tu rádci mají, ale pochybuji že jsou zároveň i věštecký
Zkusil bych spustit např. HWinfo při používání PC a podíval se pak na výsledky. Raketa to PC nebude.

Člověk se pořád učí.
Re: Poklesy výkonu pc
Ahoj, zajímalo by mě jak dlouho ten problém řešíš ? Mam stejný problémy asi týden, od aktualizací ovladačů grafiky, a systému win 11.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 3964
-
od rara01
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 21:09