Poklesy výkonu pc

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

olenen
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Poklesy výkonu pc

Příspěvekod olenen » 11 lis 2024 07:34

Zdravím, mám problém s nečekanými poklesy výkonu na svém počítači, který používám hlavně na lehčí 2D grafiku a občasné hraní her. Mám stroj s procesorem Intel Core i7 (9. generace), 16 GB RAM a grafickou kartou NVIDIA GTX 1660. Po nějaké době používání začínám cítit zpoždění, sekání a občasné zamrznutí, přestože Task Manager neukazuje vysoké zatížení CPU ani paměti. Vyzkoušel jsem přeinstalaci Windows, aktualizaci ovladačů a dokonce jsem zkontroloval, zda se hardware nepřehřívá. Nic z toho ale nepomohlo. Má někdo nápad, co dalšího by mohlo být příčinou a jak to řešit? Může to být například problém s SSD diskem nebo systémovými procesy? Nebo jsem něco přehlédl?

Reklama
šulda
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Poklesy výkonu pc

Příspěvekod šulda » 11 lis 2024 08:33

Sestavu zde neuvádíš a v profilu jí taky nemáš a činost na PC taky konkrétně neznáme. Tvůj popis je asi jako - dobrý den pane doktore, jsem nemocný. Koule tu rádci mají, ale pochybuji že jsou zároveň i věštecký ;) Zkusil bych spustit např. HWinfo při používání PC a podíval se pak na výsledky. Raketa to PC nebude.
Člověk se pořád učí.

Gerra
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Poklesy výkonu pc

Příspěvekod Gerra » 11 lis 2024 12:46

Ahoj, zajímalo by mě jak dlouho ten problém řešíš ? Mam stejný problémy asi týden, od aktualizací ovladačů grafiky, a systému win 11.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pozvolný pokles výkonu PC
    od rara01 » 22 pro 2024 23:20 » v Problémy s hardwarem
    17
    3964
    od rara01 Zobrazit poslední příspěvek
    30 pro 2024 21:09

Zpět na “Problémy s hardwarem”