Čaute lidi,
mám problém s PC dá se říct že do te%d bežel dobře, ale tročku jsem se v něm pohrabal tak jsem musel udělat novou čistou instalaci WIN 11, tu jsem nakonec nainstaloval, až na 3 pokus PC jsem teda rozjel, ale jak se zdá jen na chvíli dneska jsem doinstaloval nějaké věci, takže jsem musel dár restart PC, takže po restartování klasika přihlášení a dá se říct do 20S od přihlášení se PC sám od sebe restartuje...
dodatek: (po několikátem restrtování se mi teď WIN 11 načetli normálně...)
Restartování PC
Re: Restartování PC
Napiš jaké jsou tam komponenty. Co zdroj? Jaký tam je zdroj a jak je starý?
AMD Ryzen 7900x - RTX 4080Super - G.SKILL 32GB DDR5 7600Mhz CL36 nastavené na XMP - GIGABYTE B650 Gaming X - Vodní chlazení ARCTIC Liquid Freezer II 360 - SSD Samsung 990 PRO 1TB - GIGABYTE UD850MB PG5W koupený 5.11. 2024
Tak zdroj bude dostatečný. Jaké jsou teploty? BIOS máš aktuální?
Jelikož mě teď PC jede tak teploty jsou v pohodě CPU kolem 50° a GPU 45°. a co se týče biosu tam si furt nejsem jistý co mám dát za verzi. Jelikož základní deska má 3 verze a já jsem z toho zmatený (rev. 1.0/1.1/1.2; rev. 1.3; rev 1.5) BIOS verzi mám totiž FB2 a to je z rev. 1.3
Jakou mas revizi desky musis vedet ty, je to na desce napsane. Podle toho flashnes nejnovejsi verzi BIOSu.
Pokud tam máš FB2 ten už je dost starý. Už jsou tam 3 novější. Dal bych tam poslední FB3e
Já jsem tohle nikdy řešit nemusel až teď, takže je jasné že nemám ponetí jakou verzi desky mám, Takže se deme podívat na základní desku no...
Pokud to PC doted fungovalo a problem je az po "tročku jsem se v něm pohrabal", tak by nebylo spatne vedet, v cem to "pohrabani" spocivalo.
Jinak pokud se ted pravidelne restartuje PC 20s od prihlaseni, coz je treba 1 minutu od spusteni, tak bych si v takovem stavu ten update BIOSu 2x rozmyslel. Takovy restart v prubehu updatu by mohl byt vesely.
Jinak pokud se ted pravidelne restartuje PC 20s od prihlaseni, coz je treba 1 minutu od spusteni, tak bych si v takovem stavu ten update BIOSu 2x rozmyslel. Takovy restart v prubehu updatu by mohl byt vesely.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zjisil jsem že mám rev. 1.3. tak jsem stáhl nejnovější BIOS tak se jdu pokusit o flas BIOSU uvidíme co to udělá...
Dodatečně přidáno po 10 minutách 8 vteřinách:
takže BIOS úspěsně Flashlí a jsem we Windovsech PC se nerestartoval...
Dodatečně přidáno po 10 minutách 8 vteřinách:
takže BIOS úspěsně Flashlí a jsem we Windovsech PC se nerestartoval...
Zpět na “Problémy s hardwarem”