Stačí zdroj?
Stačí zdroj?
Mam grafiku GeForce9800gtx+,stačí mí na to zdroj 500W? Konkretne Forton Bluestrom II,ptz na kazdy hre mi to spadne modra smrt s chybou nvlddmkm.sys a resne se comp...Teplota grafiky se zatizenim 68C bez 60C
Re: Stačí zdroj?
Zkoušel jsi nejnovější ovladače? Kolik otáček za minutu máš? Zdroj je to kvalitní.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle všeho to je problém ovladače GK. Zkus ten dodaný na CD s GK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
vypadá to na špatné ovladače ke grafické kartě..při zapnutí, popř. restartu PC mačkej buď F5 (mám dojem) nebo nevím(záleží na základní desce-v manuálu je to napsané co máš mačkat k vyvolání nouzového režimu)...a dostaneš se na obrazovku, kde si zvolíš STAV NOUZE...odinstaluj veškeré ovladače na GK a pak restartuj pc...nainstaluj si nové ovladače a asi to po tobě bude chtít restart.tak to proveď a mělo by ti to fungovat...zdroj? hm, nevím, záleží na ostatních komponentech, jaké máš??
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
stav nouze (nebo alespoň ten výběr) se standardně spouští mačkáním F8
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zdroj by měl podle mne stačit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
moje sestava je tahle ted...
Základní deska: MSI K9A2 Platinum V2
CPU: AMD Athlon X2 6000+
Grafická karta: Gigabyte 9800GTX+ 512MB DDR3
RAM: DD2 4GB dual
Zdroj: Blue Storm 2 500W
Základní deska: MSI K9A2 Platinum V2
CPU: AMD Athlon X2 6000+
Grafická karta: Gigabyte 9800GTX+ 512MB DDR3
RAM: DD2 4GB dual
Zdroj: Blue Storm 2 500W
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
zdroj by měl v poho stačit. zkus přeinstalovat ty drivery. odinstalovat ty staré v nouzovém režimu,v normálním režimu projet PC CCleanerem a pak nainstalovat nové drivery
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Tak to jsem vlastne delal, kdyz jsem instaloval wokna,ale ok, zkusim to znova...
problem setrvava, zkousel ovladace z cd i novejsi ovladace...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
na opravu problému jsem našel na netu tento návod:
1) V adresáři C:\\Windows\system32\drivers najít soubor nvlddmkm.sys a přejmenovat ho na např nvlddmkm.sys.old
2) V adresáři NVIDIA (Defaultně je přímo v kořenovém adresáři C:\\... Ale pokud jste při instalaci měnili cestu tak víte kde ho máte...) najděte soubor nvlddmkm.sy_ a překopírujte ho do C:\\Windows\system32
3)Spusťte příkazový řádek z cesty (C:\\Windows\system32\cmd.exe - klik pravým - spustit jako správce) a do něj zadejte příkaz
EXPAND.EXE nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys
4)Překopírujte soubor nvlddmkm.sys z C:\\Windows\system32 do C:\\Windows\system32\drivers
5)Restartujte počítač....
uživatelé psali, že jim to pomohlo, tak snad i tobě. tento problém se prý objevuje jen u Visty 32 bit.
1) V adresáři C:\\Windows\system32\drivers najít soubor nvlddmkm.sys a přejmenovat ho na např nvlddmkm.sys.old
2) V adresáři NVIDIA (Defaultně je přímo v kořenovém adresáři C:\\... Ale pokud jste při instalaci měnili cestu tak víte kde ho máte...) najděte soubor nvlddmkm.sy_ a překopírujte ho do C:\\Windows\system32
3)Spusťte příkazový řádek z cesty (C:\\Windows\system32\cmd.exe - klik pravým - spustit jako správce) a do něj zadejte příkaz
EXPAND.EXE nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys
4)Překopírujte soubor nvlddmkm.sys z C:\\Windows\system32 do C:\\Windows\system32\drivers
5)Restartujte počítač....
uživatelé psali, že jim to pomohlo, tak snad i tobě. tento problém se prý objevuje jen u Visty 32 bit.
Tak tento navod už jsem taky vyhledal na netu a vyzkoušel...,ale akorat mi to odstranilo ovladace..,nebo jestli jsem udelal neco jinak..,ale to bych nerekl..Jinak mam visty32,ale pred tim jsem mel XP a taky to delalo...Prave proto pisu sem, ptz uz si moc nevim rady
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2446
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 črc 2024 13:26