Dobrý den, mám celkem velký problém. Pracoval jsem na notebooku ve photoshopu, poté jsem notebook bežně, bez problému vypnul. Po 15 minutách jsem ho opět zapnul, jenže už jen nabíhající logo windows běhalo 5 minut, další 2 minuty trvalo než zmizela úvodní obrazovka s textem vítejte, až poté naběhl systém, jenže stále pracoval, vše bylo tak zpomalené, že nešlo otevřít ani nabídku start.
Po připojení hdd do jiného pc, je i toto pc rapidně spomalováno. Hdd jsem zkousel projet nastrojem chkdsk /R ale výsledek byl marný, po 5 hodinách se objevila modrá obrazovka.
Netušíte, čím to může být způsobeno? Hdd ma rozhraní sata, je 2,5 palcový. Disk obsahuje pro mne důležitá data, prosím o radu. Děkuji
Rapidní spomalení HDD
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rapidní spomalení HDD
....pokus se zjistit stav disku pomocí nějaké utility(HD TUNE),určitě defragmentovat disk a pokud jsi prováděl ve photoshopu nějaký náročný projekt,vyzkoušel bych celý photoshop odinstalovat,pokud i to nepomůže zkus obnovu systému(bod obnovení) a i když to nepomůže,tak reinstal systému(o data nepřijdeš pokud je nemáš na :\c)
► Zobrazit spoiler
Na notebooku se nedá vůbec nic udělat jak je to pomalé a teďka už ani Win nenajede, hned po zapnutí se oběví hláška: Chyba při čtení disku. Takže si myslím že HDD už to má zasebou, protože nefunguje ani v žadném jiném PC...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se nenačte, ani jako druhý disk v jiném PC, se stejným systémem a se stejným formátem disku, tak asi již opravdu dosloužil.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Problémy s hardwarem”