Nemyslel jsem svůj předchozí příspěvek tak, že se nemáš ptát. Spíš jsem ho směroval na to, aby ses nebál experimentovat. Tak se opravdu naučíš nejvíc. Metoda pokus-omyl, ti dá víc než stohy knih.
Propojení počítač televize bez barev
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Samozřejmě, máš pravdu. O tom se nedá diskutovat. Ale počítač je věc, kde do toho můžeš jít hlava, nehlava. Tedy co se SW týče. Když to zmrskáš, tak co? Nic se neděje. Format C:, chvilku si hraješ na "dýdžeje" a jede se dál. Když to takhle zmrskáš popátý, zjistíš, že jsi prošlápl slepou cestu a naučíš se, že "tudy ne!". Mistrem v oboru prošlapávání slepých uliček, byl Jára Cimrman a my všichni jsme jeho potomci...
Nemyslel jsem svůj předchozí příspěvek tak, že se nemáš ptát. Spíš jsem ho směroval na to, aby ses nebál experimentovat. Tak se opravdu naučíš nejvíc. Metoda pokus-omyl, ti dá víc než stohy knih.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
Karlos Budiš
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 8626 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od MariTopHigh
-
- 1 Odpovědi