Spadlý FW na Ovisu 5460AP v2

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

rockforpeople
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Spadlý FW na Ovisu 5460AP v2

Příspěvekod rockforpeople » 27 dub 2009 02:36

Zdravím, snažil jsem se nahrát přes web rozhraní nový fw do svého 5460, ale psalo mi to "file corrupted" a nic se nenahrálo. Bohužel AP od té doby nereaguje jak má, tak jsem přikročil k nahrátí továrního fw tímto návodem

http://approsoftware.com/forum/viewtopic.php?t=2710

Všechno připojím jak mám, IP nastavím, router s držením resetu naběhne, pomocí TFTP klienta (nedělám to přes příkaz řádek, ale přes jakýsi TFTPd32 od Ph. Jourin :D )nahraju tento fw (první v seznamu)

http://approsoftware.com/cz/podstrona-download_54g.html

vše proběhne za pár sekund, program napíše, že nahrál dva soubory, jenže už neproběhne restart routeru, ani když ho odpojím od napájení či ručně restartuju, tak v něm prostě tovární fw není, i když ten prográmek píše, že ho tam nahrál. Router přes web rozhraní nereaguje, sítové připojení je opět omezené jako na začátku. Nenapadá Vás někoho čím by to mohlo být?Máte s tím nahrátím někdo zkušenosti = úspěšný postup? :idea:
Intel Core 2 Quad 6600 4x2.4, Asus P5K Deluxe, 2x2GB A-Data 800mhz DDR2, Ati x1900xt 512 MB DDR3, Samsung 750 GB, Kworld DVB-T atd atd

Reklama
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Spadlý FW na Ovisu 5460AP v2

Příspěvekod Owner » 27 dub 2009 17:04

Píšeš , že si ho zkoušel restartovat (ručně) . Zkoušel si ho vyresetovat (clear nv ram)?
Co po startu dělá , jaké ikonky na routeru svítí/nesvítí ?
Zkus sehnat ten nejnovější možný FW a uploadnout ho tam právě přes TFTP .
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

rockforpeople
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod rockforpeople » 28 dub 2009 22:09

Reset sem zkousel pouze via tlacitko reset zezadu na routeru...jiny restart mi neni znam...pravda je ze jsem s instalaci fw hnul, a sice az tak, ze se mi podarilo do ap nahrat fw od tech appsoftware, ktery udajne nabizi upraveny fw budto za registraci ci za penize...mne staci registrace :lol: ovsem problem je ze ap porad blbne, kdyz uz se na nej treba na 5. pokus pripojim, tak zmenim neco na jedny obrazovce, zase tak 4 nevydareny spoje, a pak tam (coz nechapu) naskoci graficky prostredi oficialniho fw od ovise, pak to treba zas vypadne....pak zas jednou to prostredi, podruhy ono...zahada...kez by tam sel nahrat fw od ovise, ten lepsi s podporou wisp to bych byl ale rád :D
Intel Core 2 Quad 6600 4x2.4, Asus P5K Deluxe, 2x2GB A-Data 800mhz DDR2, Ati x1900xt 512 MB DDR3, Samsung 750 GB, Kworld DVB-T atd atd

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 28 dub 2009 22:19

co se týče toho file corrupted...tak mě to obcas dela taky....při kontrole esetem....když stahuješ ten fw...tak před instalací koukni do spravce stahování a pokud tam bude nějakej error u toho souboru fw...tak klikni pravým a dej pokračovat v přenosu....

rockforpeople
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod rockforpeople » 29 dub 2009 13:20

ten fw se stáhnul dobře....do toho správce koukám vždy a zatím mi nikdy po antivir kontrole nevyhodil žádnej error

Zpět na “Problémy s hardwarem”