dobry den muzete mne nekdo poradit s vyberem komponentu nejlepe z alza.pc pro tento pc- hp rp 5700.přidavam odkaz
http://www.kintera.org/atf/cf/%7B06EC6A ... eet_US.pdf
jedna se mne o nejakou grafickou kartu 256mb nebo 512 muzou byt i s bazaru co ma alza.
pameti chtel bych 4gb muze byt 2*2 nebo 4*1gb
za vasi pomoc budu velmi vdecni nejak se v tom popisu nevyznam. ten pc mne prijde az zitra bes komponent .
hp rp5700 komponenty
Re: hp rp5700 komponenty
jaká má být cena a co si představuješ pod pojmem pc (kdyť pc tvoří právě komponenty) a navíc ten pc je docela krám, za kolik si ho koupil
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
no dal bych do toho 3000 nic moc extra nepotrebuji. dal sem za nej par stovek uplne novy nepouzity.
ajo jako takhle no hlavně bude potřeba novej zdroj, ale jak se tak dívám tak vůbec netuším co to je za základní desku takže nevím slot pro gk
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
a co tahle deska vali se mi doma da se s nineco delat? Asus A7M266 myslim grafika a procesor.
dekuji
dekuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2977
-
od petr22