Dobrý den, byl bych rád kdyby mi někdo pomohl s tímto problémem . Monitor ve Windows pracuje normálně a není zde žádné blikání. Po zapnutí hry však dochází k občasnému blikání a deformaci obrazu . Po minimalizaci a opětné maximalizaci blikání na čas ustane . Obnovovací frekvence je nastavena na správné hodnotě. Moje grafická karta je Nvidia GeForce 7950 GT . Ovladače jsou zhruba půl roku staré.
Předem děkuji za pomoc.
blikání monitoru ve hrách
Re: blikání monitoru ve hrách
CRT/LCD?
Zkus jiné ovladače, novější - starší, hlavně ne bety
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
X má pravdu, né bety. Jinak na nvidia.in stáhni nejnovější ovladače. A zkus také Direct X. Pokud by problém trval dále. Odinstaluj grafickou kartu úplně (Pravý klik na "Počítač a zvol "Správce zařízení", Ve WinXP pravý klik na "Tento Počítač" najdi záložku "Hardware" a "Správce zařízení. Najdi Grafické adaptery, až najdeš svou grafickou kartu klikni na ní pravym a odinstalovat) restartuj PC a nainstaluj ovladače. Jinak nevím, čím by to mohlo být.
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...
Tak ovladače jsem změnil a problém stejný. Před chvílí jsem nalezl fórum o problému s obnovovací frekvenci u win xp u her. Mám ji nastavenu na 60 hz a rozlišení 1280x1024. Podle fóra by však měla být u tohoto rozlišení alespoň 100 hz . Obrazovka mi povolí nastavit nejvýše 75 hz. Když jsem opět zapnul jednu z her u kterých to bliká( není u všech to jsem zapoměl uvést) tak jsem blikání nepozoroval zatímco u druhé hry zůstalo. Po navrácení původní frekvence docházelo k blikání a zásekům u hry kde to jelo bez problémů na nové frekvenci( které se daly odstranit pomocí správce úloh a hra se opět odsekla).
U LCD na frekvenci nezáleží!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 6097
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
09 bře 2025 03:30
-
-
- 3
- 1950
-
od Galli