Zdravim, reinstaloval jsem windows, ktery byl na disku C, na ostatnich discich jsem mel starsi hry napr. resident evil 4, world racing 2, IL-2 strumovik, a po reinstalu jsem opet nainstaloval DirectX 10, ovladace na kartu z ati.com ,ale slape jen hra IL-2, jinak napr ve world racing 2 je menu ale auta se nezobrazi, herni prostredi uz vubec ne kdyz zacnu zavod.....resident evil 4 ani menu se nezobrazi, SWAT 4 jsem nainstaloval znovu a menu se zobrazi ale kdyz spustim hru tak blikaji majaky a sviti jen svetla, ale modely jako zbrane, auta atd. se nezobrazuji, proste jen barak s hroznyma texturama, ale zvuk slape....reinstaloval sem hodnekrat a po instalaci ovladacu vzdy bylo vse ok a tentokrat ne nechapu
mam win XP, SP2
a komp za kterej bych se mel asi stydet
ati radeon 9600 PRO 128mb
athlon XP 2600+ (1,92GHz)
1gb RAM
nevim proc to s aktualnima ovladacema neslape, ani se staryma
diky vsem za pomoc
Nezobrazují se modely
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nezobrazují se modely
Chceto čistou instalaci windows, naformátuj oddíl na kterém ty windows jsou nainstalovaný a znovu je nainstaluj pak byto už mělo vše fungovat.
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co si máme představit pod "reinstaloval jsem windows"? Dělal jsi opravnou instalaci Windows, nebo čistou instalaci po odstranění oddílu, znovu jeho vytvoření, pak normální formát (ne rychlý, protože nekontroluje disk) a teprve potom instaloval Windows a následně všechny ovládače? Jinak většinu her stejně musíš nainstalovat znovu, protože si některé údaje zapisují na C a některé i do registru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
mě spíš zaráží, že píšeš, že máš XP SP2 a nainstaloval jsi DX 10
to by mě zajímalo, jak jsi ho tam dostal
problém bude podle mě v tom DX

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
no napslao mi to instalace probehla úspěšně u toho DX 10, ale uz tam mam zpet dX 9 , a tentokrat jsem bohuzel neformatoval disk jako vzdy, protze jsem si blbec nechal na plose nejaky materialy a dokumenty o ktery jsem nechtel prijit, a na jiny disky jsem si je prehodit nemohl protoze windows nesel spustit ato ani v nouzovym rezimu, protoze uz v BIOSu to psalo ze chybi soucast systemu a proto nemuze byt spusten nebo nejak tak...
diky za rady, ted uz mi je jasny ze to chce format celyho disku a pak to bude OK
diky za rady, ted uz mi je jasny ze to chce format celyho disku a pak to bude OK
tak zformatovani disku a pak instalace wnodwsu vcetne vsehc driveru nepomohla porad stejny problem, tak to uz teda orpavdu nevim, snad nejaky starsi drivery zkusim, pokud sezenu k ty karte
tak jsem vyhrabal instalacni cd ke karte a s tema x let staryma ovladacema to slape jak vino zas,hry zase bezi, to je teda fakt super ze ATI da na svoje oficialni stranky nefunkcni ovladace
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
tohle nebylo ovladačema,ale tím podivným DX 10 na XP 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
memphisto píše:mě spíš zaráží, že píšeš, že máš XP SP2 a nainstaloval jsi DX 10to by mě zajímalo, jak jsi ho tam dostal
problém bude podle mě v tom DX
http://rabas.ezin.cz/directx-10-pro-windows-xp.a36.html
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3201
-
od petr22