Vsechny vas zdravim
mam tento problem : na HDD 320gb siegateSATA jsem si nainstaloval Win7. Vse probehlo bez problemu , vsechno slapalo jak ma ale ...........
....dnes zapnu PC, Winy normalne nabehli (coz celkem nechapu)fungujou zakladni veci (programy) ale to co uz jsem doinstaloval ne.nevedel jsem pro tak jsem skocil na HDD a ejhle HDD se me nejako zblaznil jakoby ani nebyl ale byl (vubec to nechapu). Velikost me hlasi 0 kb proste nemuzu z nej cist ani na nej zapisovat. Neptejte se me proc ja proste nevim. Po spusteni XP (mam na 2 HDD rezervni system) ne rovez na HDD nepusti a ani v konzoli pro zotaveni. Skousel jsem ruzne nastroje Paragon HDD manager - tem ne hlasi spatny FORMAT (BAD).
takze ted nevim co stim je(nedostal zadny sok (mam UPS) a doposud verne slouzil. Bios ho v pohode detekuje.
Hdd problem
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Hdd problem
Zksu spustit CHKDSK , potom se uvidí nebo to testni ulitou od výrobce (asi nyní jsou to Seatools ,ne?) .
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
chkdsk probehne ale bez uspechu skusim jeste ten soft od seagejtu
hm zatim nic nefunguje 

Skús toto:
win+r > cmd
chkdsk písmenodisku: /F /R /X
win+r > cmd
chkdsk písmenodisku: /F /R /X
podivej se do biosu do položky Advanced Bios features....na hardisk boot priority a zkus znova nastavit na první místo HD z kterého chceš aby se načítal system
v biosu je vse OK ted skousim zalohovat dulezity soft a skusim znivu vytvrit oddil s formatem
uz jsem skousel vse ale bez uzpechu takze asi jediny reseni je format
uz jsem skousel vse ale bez uzpechu takze asi jediny reseni je format

když necháš v kompu jen HD s XP tak ti to nenaběhne? je docela podivné aby se ti poškodily oba disky.Spíše ti nefunguje Boot manager
Ja mam v PC 2 Hdd
320 GB s Win 7(ted je ten spatny¨)
a 40gb s rezervnima XP = to me v ohode chodi
ted ta 320 uz ani nanabehne - ve spavci me to pise ze mam spatny format (NTFS). Nastesti pres Rstudio zachranuju data.
320 GB s Win 7(ted je ten spatny¨)
a 40gb s rezervnima XP = to me v ohode chodi
ted ta 320 uz ani nanabehne - ve spavci me to pise ze mam spatny format (NTFS). Nastesti pres Rstudio zachranuju data.
Zdravím, tak už cca 3 hodiny bojuju s diskem po odinstalování WIN7. Mámdisky dva. Na jednom mám systém na druhém data. Po odinstalování WIN7 mi přestal fungovat disk D: (pouze data). Systémový disk zatím běží s WINXP. Pokud se snažím přistoupit na disk, kde byly veškerá data, tak windows po mě chtějí formát. Před vymazáním WIN7 disk běžel úplně vpohodě. Jenom nevím, jak teď obnovit systém souborů, aby mi zůstaly data, protože nemám dalších 500 GB, abych někam obnovoval data ze zálohy
. Navíc místo NTFS mám teď systém souborů : RAW, a to vůbec nevim vo co go 

zdarec - koukam ze mas stejnej problem (priblizne). No ja jsem se na disk dostal pres partition magic a dulezity data jsem si stahl(aspon doufam makalo to celou noc). Ted akorat proc to ty Win7 udelali. Ja je nemazal a ani neodistaloval.Vypada to ze maj nejaky problem a asi na ne kaslu - vratim se zpet k XP
jakou verzi W7 jsi měl?
http://cs.wikipedia.org/wiki/RAW
http://cs.wikipedia.org/wiki/RAW
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4014