Spatna Grafarna
Spatna Grafarna
Cau mam problem s grafikou , po zapnuti jakekoli hry mi to dela ruzne chyby ,obrazce daval jsem nejnovesji ovladace ale nepomohlo tak jsem zkusil ovladace starsi ale primo od vyrobce , Mam Gainward Nvidia Geforce GTX 260 tenhle problem jsem mel i na zacatku kdyz jsem grafickou koupil ale vzdy jsem dal reinstall ovladacu a uz to jelo v poho , chci se teda zeptat je nejaky program zjisteni jestli grafarna v pohode ci ne ? nebo to je treba ovladacema ? kupoval jsem ji pred rokem takze ji mam v zaruce ale nechci ji posilat az do prahy i kdyz bude treba v pohode dik moc za rady. jo ja jeste takova jak jsem dal ty starsi ovladace od gainward coz jsem udelal cca pred 1 hod tak se mi podelal cely obraz stal se strasne svetly 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Spatna Grafarna
Jaký máš zdroj (Značka a W)?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No, ten zdroj je jen tak tak pro uvedenou GK. Záleží jaké máš další součásti (paměti, disky, mechaniky, TV karta, ZK a p.) v PC. GK zlobí i s ovladačem dodaným na CD s GK?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tvůj zdroj LC power není dobrý.Tyhle zdroje nemívají takovou účinnost jak píše výrobce.Udávaných 550W bych viděl tak max.400W a to je na takovou grafiku málo.Záleží sice taky na zbytku sestavy,ale i tak bych zkusil kvalitní 500W zdroj.Popisované problémy totiž napovídají na nedostatečné napájení grafiky.Buď nemáš zapojené přídavné napájení a nebo je ta větev slabá.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Procesor ma Intel Quad Core , zakl deska Gigabyte EP45 - DS4 , hadr samsung HD642JJ a pocitac mam asi 1 mesic preformatovany dal jsem tam ty ovladac na GK z toho CD jelo v poho pote jsem dal novejsi protoze tam to delali jakesi chyby a jeli taky celkem v poho a pred cca3 dny zacali delat ty chyby tak jsem dal nejnovejsi a furt pak sem dal jak jsem rikal original od gainwardu ty sice byli starsi nez ktere jsem mel a zas to delalo a jeste se podelal ten obraz tak nwm . mozna bych jeste zkusil ze bych jednim program odinstaloval vsechny ovladace a dal jen ty nejnovejsi , mozna se to posralo tim ze jsem je furt reinstaloval ja nwm grafarnu mam v zaruce takze bych ji klidne poslal ale nechci jak rikam zbytecne to delat protoze zbytecne vyhazovani penez za postovne a ten cas tak nwm , nebo jestli nemam zdroje pokazene fatk nwm
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
"Quad Core" nám toho moc neřekne. Ale pokud máš nějaký C2Q, tak to jsou vesměs žrouti, tkž je celkem možné, že je to nad síly Tvého zdroje. U značky LC by to nebylo až takovým překvapením.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Zpět na “Problémy s hardwarem”