Prosím, porad´te, fakt už si s tou webkou nevím rady!!

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Amylie
Level 1
Level 1
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Prosím, porad´te, fakt už si s tou webkou nevím rady!!

Příspěvekod Amylie » 09 zář 2009 19:04

ovladače jsou originál, ta webka je zabudovaná v notebooku a šla....a pak najednou to blbý okno, at zkontroluju, zda je pripojena a neni pouz. jinou aplikaci....

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 09 zář 2009 19:07

I když jsou originál nebylo by od věci stáhnout jiné. To bych viděl jako první krok jak tuto situaci řešit.

Amylie
Level 1
Level 1
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Amylie » 09 zář 2009 19:10

ok, jdu je hledat, ale jak jsem psala, odinstalovala jsem a jak jsem webku zapla, hned nabehly samy automaticky...

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 09 zář 2009 20:35

''Tak mi ten ovladač u webky šel odinstalovat, ale když webku zapnu, znova se automaticky vyhleda'' ...ovladac pujde odinstalovat vzdy a jak uvadis ...potom si to zase samo ovladac vyhleda. Kdyz ho odinstalujes, nema co vyhledat, protoze tam neni. Jenze u integrovane/zabudovane webky je to jako napriklad zasunuti SD karty (z fotaku), ...PC si ji precte, a nebo naopak mnohdy je po zasunuti flash-pameti dohledat ovladace pro danny typ flashky, a tak podobne. (nic neni pravidle a nic neni mozne obene oznacit, ze tak to musi byt)

1, me stale zajima, kde a jake ovladace jsi stahla (viz tvuj uvod, ze ..zkousela sem aktualizovat ovladace i vratit ty stare.. porad mi neni jasne, co jsi kde 'vracela')
2, a nasledne uvadis 'ovladace odisntalovat sly - a webka si je potom zase sama vyhledala, tj. co si vyhladala ? jake ovladace ? , protoze i z toho vychazi, ze jsi zadne nove neinstalovala (ty, ktere si mas vyhledat na strance vyrobce na konretni typ tveho modelu PC)

Zkus to podrobne specifikovat:
1, stahla jsem ovladace, a uved odkaz kde a typ PC, aby se to dalo prekontrolovat (musi se jednat pres o tvuj model, protoze ne kazdy model ma stejnou web-kameru, i kdyz to bude stejna znacka, a ovladac nemusi byt univerzalni)
2, odinstalovala jsem ovladac pres instalovane program, vycistila registry PC pouzitim Ccleaneru, a Restartovala
3, instalovala jse aktualni ovladace, ktere jsem si stahla (viz bod 1)
4, restartovala jsem PC (u slozitejsich programu, a to funkcnost webky jiste je, je dobre restartovat, aby se systemu umoznilo instalaci si radne zapsat), a po nabehnuti systemu jsem webku vyzkousela Napoprve ji vyskousej samostatne, tj. nikoli treba na Skype, apod., aby bylo jasne, zda vubec nabehne spravce/manager ovladani kamery.

- terminy jsou uvadeny obecne tak, aby ti to aspon bylo trohu jasne. A jinak sorry, me porad neni jasne co a kde jsi stahovala, jak uvadis, zkousela jsem ovladace aktualizovat i vratit stare a pritom se mi zda, ze stahovani/dohledani na strankach vyrobce je ti novinka.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PC nenaběhl - prosím o rady
    od michal84 » 05 dub 2025 23:00 » v Problémy s hardwarem
    5
    2368
    od michal84 Zobrazit poslední příspěvek
    07 dub 2025 10:11
  • Herní PC prosím o názory/tipy/rady
    od Samlitt » 05 dub 2025 07:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC