mám problem s hraním náročnějších her (Crysis, L4D, GTA4). Když zapnu hru Crysis ,tak v menu vse funguje dobre, ale kdyz si nahraju Single-Playerovou mapu na vysoke detaily. tak se mi po 20 sekundach plynulého hraní sekne obraz a pak po 4 sekundach se vypne monitor a sekne se zvuk. Občas když při tomto zaseknutí obrazu mačkám ALT+F4, tak se vrátím zpět do Windows a tam opět funguje vše normálně. Ale obvykle pomůže jen tvrdý reset. U ostatních her je to obdobné, avšak když nastavim detaily hry "Left for Dead" na minimum, hra funguje normálně. Na ploše nikdy problém nemám. Již jsem formátoval 1 část disku s OS a instaloval ovladače, se kterými jsem hrával bez problémů.
Teploty:

Memtest: Stahl jsem "Memtest86_3.5.iso", ale v půlce testu se mi vždy resetuje PC. Mohli byste mi nabídnout nějaké spolehlivé Memtestory ?
PC: PowerColor HD4870, Intel Q6600, MB: MSI Neo-F, HDD: WD CAVIAR XL WD5000AAKS, RAM: DDR2 2x2048 MB TRANSCEND,Zdroj:ATX 500W Monitor: LG flatron; (S tímto setem jsem již dohrál spoustu her na Vysoké detaily)
PS.: Omlouvám se, že jsem již na Vaše forum napsal o tomto problemu téma, a pozdeji jsem jej předčasně označil za vyřešené. Avšak vyřešeno nebylo a stále není.
Děkuji