W7 - Problém s hrami (nikdo doposud nevyřešil) Vyřešeno
Re: W7 - Problém s hrami (nikdo doposud nevyřešil)
tak co nikdo neví?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Monitor a grafická karta prostě umějí správně jen to poslední rozlišení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
zkus se podivat na stánky hp.com......tam si najít ten tvuj notebook a stáhnout ovladače pro W7..... pokud tam nebudou pro w7 tak zkus pro visty.... dej vědět....
AMD Phenom II X4 965 BE 3,4GHz 125W, Kingston 4GB DDR3 1333MHz, Sapphire ATI Radeon HD 4890 2GB, Asus M4A77TD PRO, WD Caviar Black 640Gb, Seasonic 500W, Samsung P2370 23", Logitech x-540, WD My book externí 500GB, Cooler Master Elite 332, Canon MP550
bohužel ani aktualizace ovladačů nepomohla ... Už jen zbývá nainstalovat ještě XP a zkusit to tam ... Jinak nevím ...
Aktualizace ovladačů - záleží jak, nejlepší je ten ovladač od GK odinstalovat manuálně - restart - a pak nainstalovat nový. Přes win dát aktualizaci někdy není dobrá volba. Tohle vidím poprvní ale vypadá to na nesprávný ovladač, ve win 7 by problém být neměl, na netu jsem kdesi četl že notebooky dělají více méně na visty/win7.
"Žijeme pro nic ,ale umíráme pro něco."
já stáhl ten ovladač a dal jsem v instalaci odinstalovat stary ovladač ten se odinstaloval pak se vyžádál restart a pak jsem to nainstaloval jinak nevím jak to jinak nainstalovat.... Jinak co se týče toho problému tak je hodne specifický čekám na opravdového odborníka, aby zjistlil kde je chyba bohužel už druhým měsícem bezvýsledně :(:(:(
Vypni si postranní panel. 

PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
hehe vtipné aspon jsem se zasmál :)
Takže děkuji všem tento problém byl vyřešen na konkurenčním foru. Problém spočíval v tom že se manipulovalo v nastavení catalystu (ovladače na ati) v praxi to vypadá asi takhle :
Kód: Vybrat vše
1366x768
http://upload.csrune.com/files/před650.jpg
1280x768
http://upload.csrune.com/files/po894.png
Tak aspoň že se ti to povedlo zprovoznit.
"Žijeme pro nic ,ale umíráme pro něco."
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj,
mám stejný problém a hádám že je to špatnými ovladači, jenže jiné neseženu na ATI mobility Redeon HD 2300 pod Win 7. Takže jsem použil Mobility Moder a přes něj upravil ovladače 10.4 pro Desktop na mobility. Jenže při menším rozlišení než nativním, je obraz zmenšen a ne roztažen na LCD notebooku.
TAKŽE jestli můžu požádat rEQi, aby mi poslal řešení? odkazy na obrázky již nefungujou
mám stejný problém a hádám že je to špatnými ovladači, jenže jiné neseženu na ATI mobility Redeon HD 2300 pod Win 7. Takže jsem použil Mobility Moder a přes něj upravil ovladače 10.4 pro Desktop na mobility. Jenže při menším rozlišení než nativním, je obraz zmenšen a ne roztažen na LCD notebooku.
TAKŽE jestli můžu požádat rEQi, aby mi poslal řešení? odkazy na obrázky již nefungujou
-
- Pohlaví:
Re: W7 - Problém s hrami (nikdo doposud nevyřešil) Vyřešeno
rEQi Obrázky se vkládají sem, jako příloha.
nejakyzbysek Příště si založ vlastní téma - dle pravidel.
nejakyzbysek Příště si založ vlastní téma - dle pravidel.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3395
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36