Co je vadné - MB, nebo HD?

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

petrosp
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Co je vadné - MB, nebo HD?

Příspěvekod petrosp » 26 lis 2009 19:50

zdravím všechny,mám obdobný problém ale ten nespočívá ve vypínání PC ale v tom ,že nainstaluju Windows počítač běží třeba 1-2dny OK a pak zničeho nic naběhne obrazovka Chyba při čtení disku nebo chybí soubor "root.dll" nebo něco podobného.někdy stačí restart ale někdy musím selé Windows přeinstalovat :evil: někdo mi radí novou desku někdo nový hadr, neuměl by mi někdo poradit co a jak???zkoušel jsem vyměnit i hardisk ale starší model není to ten sata II či jak se to nazívá ale ten při přeinstalaci Windows se mě při Boot nezobrazí obrazovka stiskněte blabla do 10sekund, už nevím co s tím :mad:

Lituji, nečetl jsi pravidla tohoto fóra, nebo je nerespektoval. Tvůj dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem. Jinak Tě vítám na Pc-help! Příště se doufám nebude tento problém opakovat. Děkuji za pochopení! Pic

Reklama
guest

Re: PC padá. Může za to karta nebo zdroj?

Příspěvekod guest » 26 lis 2009 20:17

Petrof jistě jsi četl pravidla fóra a pak víš že ač problém podobný se vždy zakládá nový příspěvek. Nedají se řešit dvě ač podobné věci v jednom příspěvku, resp. vlákně.

guest

Re: Co je vadné - MB, nebo HD?

Příspěvekod guest » 26 lis 2009 21:07

Zkontroluj HDD utilitou od výrobce.

petrosp
nováček
Stav:

Příspěvekod petrosp » 27 lis 2009 07:07

omlouvám se ,příště si dám pozor a tou kontrolou myslíš přeinstalovat základovku??? to už jsem taky dělal

guest

Příspěvekod guest » 27 lis 2009 07:12

Co máš za systém, je to originál?

petrosp
nováček
Stav:

Příspěvekod petrosp » 27 lis 2009 08:38

Windows XP Home originál

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 27 lis 2009 13:45

Kontrola disku se prování prográmkem staženým ze stránek výrobce disku, nebo spuštěním kontroly disku s případnou opravou ve Winech (Tento počítač - klik pravým myšítkem na disku - Vlastnosti - Nástroje - Kontrola chyb - Zkontrolovat - zaškrtnout obě okénka a spustit - kontrola proběhne po restartu PC a chvíli trvá a to podle velikosti disku).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Problémy s hardwarem”