Zdravim,
nevíte jestli je 8 267bodů v 3D Marku 06 pro mojí sestavu reálné ? Mě se to zdá nějak málo
SM2.0 Score: 4 044
HDR/SM3.0 Score: 4 730
CPU Score: 1381
Rozlišení: 1440×900
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Těžko říct.3Dmark testuje defaultně při rozlišení 1280x1024.Tam mívá tvoje karta přes 11000 bodů.Pokud jsi použil rozlišení vyšší,tak budeš mít samozřejmě bodů méně.Ale i tak se mi zdá CPU score nízké.To tak odpovídá tvému nepřetaktovanému Pentium Dual Core.S přetaktovaným se musíš dostat přes 2000 bodů.Můj přetaktovaný 3,0Ghz Celeron DualCore E1500 měl kolem 2500 bodů.A to je prakticky stejný procesor jen s nižší L2 cache.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Jdu tam dát default vše a otestovat znova.
Ve dvou testech co jsem se zrovna díval tak tam bylo FPS 0 nebo 1, strašně se to sekalo.
No jdu vyzkoušet teda.
iPhone XS
Tak na default. rozlišení a nastavení mám o 7bodů víc asi.
SM2.0 Score: 3915
HDR/SM3.0 Score: 4701
CPU Score: 1410
Kdyžtak to ještě zkusim v nouzáku, jestli to bude lepší
iPhone XS
V Nouzovém režimu to netestuj-to je k ničemu.Opět máš nízké CPU score.To,že se to v některém testu seká a je tam jen1 FPS je normální.Jedná se o test CPU a tam jsem u všech sestav co jsem testoval měl to samé.Jinak grafika musí mít taky alspoň 10 tisíc bodů skóre.Zkus novější ovladače.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Ty ovladače jsou divný no, dal jsem tam CD od GK a nechtělo je to, byly tam jen k Vistě :(
W7 si teda stáhl nějaký z netu..
v CCC taky nejde funkce Overdrive, větráky, nic..
Jdu najít nový Catalysty.
iPhone XS
Jakou grafárnu by jste dali k této sestavě?
Převážně na hraní her. preferuji 5080.Původně byla v sestavě tato
Cena sestavy cca do 75 000,- Kč.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Nová generace nVidie se bohužel ukázala být jen refreshem té předchozí s minimálním posunem. RTX 5080 mají a asi ještě chvíli budou mít špatnou dostupnost a přepálené ceny. Přístí týden mají být vydány 5070Ti, ale může to být to samé. :huh:
Zdravím,
Jaký monitor by jste mi doporučili k sestavě níže? Aktuálně mám 25 Dell U2515H, který bych chtěl mít jako sekundární a koupit nový primárně na hry, jelikož jsem si zvykl na velikost 25 , tak bych nechtěl menší.
Nepotřebuji nic extra...
Poslední příspěvek
Jako upřímně moc se v tom nevyznám. Přecházím na PC z notebooku asi po dvaceti letech :D Ale vychází mi to teda hledat 27 QHD. Ještě bych se zeptal jak moc bych měl jít po monitoru s g-sync?
chtěl bych Vás požádat o radu při výběru dedikované grafické karty ke stávající sestavě, kterou jsem pořizoval v době, kdy grafiky byly nedostupné a drahé. Chtěl bych si zahrát herní tituly jako Baldur's Gate 3, Stalker 2 ve Full HD...