PC se seká při startu Vyřešeno
PC se seká při startu Vyřešeno
Při startu PC se mi objeví základní obrazovka - setup a dál nereaguje. Nelze dát bios ani nouzový režim. Nic. Když jsem ho restartoval naběhla černá obrazovka s nápisem v levém horním rohu že je něco zakázané v Biosu. Restartoval jsem znovu a počítač naběhl nromálně, pracoval naprosto normálně, vypnul normálně. Druhý den při novém spuštění podobný koloběh. Základní obrazovka bez dalších reakcí, restärtoval jsem, černá obrazovka, tentokrát bez zprávy o biosu, restartoval jsem, začal se rozbíhat windows XP, a opět konec. Restartoval jsem, počátač běží normálně. Kde může být chybička? 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC se seká při startu
PC je nový, nebo se to projevuje až od určité doby. Zkus si vzpomenout, co jsi před uvedenou poruchou na PC upravoval, nebo instaloval.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Počítač je asi rok starý firma HP. Systém winXP. Porucha trvá druhý den. Během posledních týdnů jsem nic nového neïnstaloval.
Myslel jsem, že může být nějaký špatný kontakt, něco podobného mi dělal starší počítač když měl vadný kontak v kabelu k harddisku, ale to stačilo pohnout kabelem a počítač se rozběhl normálně. Tady je to horší.
Myslel jsem, že může být nějaký špatný kontakt, něco podobného mi dělal starší počítač když měl vadný kontak v kabelu k harddisku, ale to stačilo pohnout kabelem a počítač se rozběhl normálně. Tady je to horší.
Vyřešený. Nebylo to hardware, ale viróza. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7142
-
od Luk4579