PC se seká při startu

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Zamčeno
Bumbalek
nováček

PC se seká při startu

Příspěvek od Bumbalek »

Při startu PC se mi objeví základní obrazovka - setup a dál nereaguje. Nelze dát bios ani nouzový režim. Nic. Když jsem ho restartoval naběhla černá obrazovka s nápisem v levém horním rohu že je něco zakázané v Biosu. Restartoval jsem znovu a počítač naběhl nromálně, pracoval naprosto normálně, vypnul normálně. Druhý den při novém spuštění podobný koloběh. Základní obrazovka bez dalších reakcí, restärtoval jsem, černá obrazovka, tentokrát bez zprávy o biosu, restartoval jsem, začal se rozbíhat windows XP, a opět konec. Restartoval jsem, počátač běží normálně. Kde může být chybička? :mad:
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: PC se seká při startu

Příspěvek od Pic »

PC je nový, nebo se to projevuje až od určité doby. Zkus si vzpomenout, co jsi před uvedenou poruchou na PC upravoval, nebo instaloval.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Bumbalek
nováček

Příspěvek od Bumbalek »

Počítač je asi rok starý firma HP. Systém winXP. Porucha trvá druhý den. Během posledních týdnů jsem nic nového neïnstaloval.
Myslel jsem, že může být nějaký špatný kontakt, něco podobného mi dělal starší počítač když měl vadný kontak v kabelu k harddisku, ale to stačilo pohnout kabelem a počítač se rozběhl normálně. Tady je to horší.
Bumbalek
nováček

Příspěvek od Bumbalek »

Vyřešený. Nebylo to hardware, ale viróza. :idea:
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
    od Luk4579 » » v Problémy s hardwarem