PC se seká při startu Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Bumbalek
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

PC se seká při startu  Vyřešeno

Příspěvekod Bumbalek » 30 pro 2009 06:59

Při startu PC se mi objeví základní obrazovka - setup a dál nereaguje. Nelze dát bios ani nouzový režim. Nic. Když jsem ho restartoval naběhla černá obrazovka s nápisem v levém horním rohu že je něco zakázané v Biosu. Restartoval jsem znovu a počítač naběhl nromálně, pracoval naprosto normálně, vypnul normálně. Druhý den při novém spuštění podobný koloběh. Základní obrazovka bez dalších reakcí, restärtoval jsem, černá obrazovka, tentokrát bez zprávy o biosu, restartoval jsem, začal se rozbíhat windows XP, a opět konec. Restartoval jsem, počátač běží normálně. Kde může být chybička? :mad:

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: PC se seká při startu

Příspěvekod Pic » 30 pro 2009 13:45

PC je nový, nebo se to projevuje až od určité doby. Zkus si vzpomenout, co jsi před uvedenou poruchou na PC upravoval, nebo instaloval.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Bumbalek
nováček
Stav:

Příspěvekod Bumbalek » 30 pro 2009 14:45

Počítač je asi rok starý firma HP. Systém winXP. Porucha trvá druhý den. Během posledních týdnů jsem nic nového neïnstaloval.
Myslel jsem, že může být nějaký špatný kontakt, něco podobného mi dělal starší počítač když měl vadný kontak v kabelu k harddisku, ale to stačilo pohnout kabelem a počítač se rozběhl normálně. Tady je to horší.

Bumbalek
nováček
Stav:

Příspěvekod Bumbalek » 31 pro 2009 09:23

Vyřešený. Nebylo to hardware, ale viróza. :idea:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”