1 GK a 2 ovladače Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Leoon
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: 1 GK a 2 ovladače

Příspěvekod Leoon » 08 led 2010 21:31

:oops: Tak se nezlob a dík :lookround:

Reklama
peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 08 led 2010 21:33

Ja se nezlobim, kdy jsi zjistil co jsi chtel :apple:
Lepsi, nez kdyby jsi se v navalu aktivity pustil do odinstalovavani ovladace z Programu, a nebo do hledani priciny, ''coze to tady je?''.
Driver Genius ...a podobne programy ''updatery'' na vyhledavani aktualizaci si v komplu nenechavej a zbytecne (vubec) nestahuj - jsou k nicemu - ve free-verzi napisi treba zaplavu informaci, ale neumeji najit ovladac, a hlavne; ...nepotrebujes to.

K tomu co jsi uvedl, ze ''...by preinstalovalal pulku komplu'', tak pro tebe jsou v podstate dulezite jen zakladni ovladace, ktera udrzovat aktualni:
- Java
- ovladac grafiky
(dle typu grafiky takovy, ktery odpovida dannemu typy, tj. ne za kazdou ceny instalovat ''do komplu rvat'' nejnovetsi, kdyz ho graficka karta nepodporuje - zvlast u ATI je dulezite dbat na to, aby byl funkcni Catalyst, coz by pri instalaci nekompaktibilni verze ovladace nebyl, byt by bylt i posledni a z pohledu veci tedy 'aktualni', ale nekompaktibilni s tvoji grafikou)
- kodek
- aktualizace systemu mas automaticke, - anti-vir take (je-li free tak preinstalovat po vyprseni lhuty), - a nejake specificke, ktere tak-jako-tak ''vyskoci samy-od-sebe'' a nabidnou se (Adobe, Mozilla-prohlizec, pripadne i mensi Update ICQ, ale ne nova verze, atd.)
- a pripadne dalsi aktualizace jsou na tobe/dobrovolne (prehravac, torrent-program, povyseni ICQ na novou verzi,...) nemajici prvotni vliv na spatny chod PC
- a pak specificke aktualizace testu v pripade testovani virove infekce (aby jsi mel aktualni virovou databazi, ale to by ti nekdo rekl co a jak)
...chces-li k tomu vedet neco vice, napis si.

Jinak; Zelena fajka = vyreseno, v pravo nahore pri psani prispevku, a tim se tema uzamce a jiz nebude v Top 20.

Leoon
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Leoon » 08 led 2010 22:21

Já jen že na PC s NVIDII to nastavovani je jiné než na NB s ATI.Když byl NB s VISTOU tak jsem do toho nějak nerýpal(nepotřeboval jsem nic nastavovat),ale totální pomalost a tak jsem tam nainstaloval XP a spokojenost.Pak jsem právě zjistil ten problém s " dvěma ovladači".Jinak jsem rád že to je OK.

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 08 led 2010 22:28

Tak zlata zasada, kdez presne nevis co delat: ....nic nedelat, kdyz (dokud) kompl slouzi :bigups:
(s Vistou mohl byt pomaly, protoze kvalitativne nemusel dostacovat - procesor, ram-pamet, atd.)
Nicmene potom musis byt pripraven na to, ze ...jednoho dne treba neprehraje online video, nezobrazi obrazek na w-strance, neprehraje nejake video, apod. Alespon zakladni aktualizace (ty vyse tucne zvyraznene) by jsi mel cas-od-casu pohlidat, ale kdyz nevis, tak plati ona zlata zasada.

Leoon
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Leoon » 08 led 2010 22:43

NB jsem koupil s Vistou,myslel jsem že to bude OK....nebylo,oproti XP na PC dost pomalé a tak jsem sehnal ovladače a přeinstaloval NB.Paráda a každému to vřele doporučuju.

autoprd
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod autoprd » 09 led 2010 00:00

Visty jsou Shit to nikdy nekupovat!

Leoon
Level 1
Level 1