Dobry den,
kvuli nove LCD tv jsem si koupil kartu Radeon HD 4350 s HDMI vystupem a pripojil monitor pres DVI a tv pres HDMI. Pokud mam DVI monitor jako primarni, pak do tv HDMI nejde zadny signal. Pokud dam v nastaveni
prohodit monitory pak tv HDMI jako hlavni pc monitor funguje spravne, monitor DVI
jako pridavny take. Nevim kde muze byt problem. Ovladace jsem si stahnul
nejnovejsi. Drive jsem pouzival pro spojeni monitoru s pc kabel D-Sub a tam
vse fungovalo spravne s tim HDMI do tv, ovsem s DVI kabelem si to podle meho pak s HDMI nerozumi, jenze proc jde prohodit monitory a pak vse funguje.
Pomuzete mi? Dekuji Michal
Ahoj, před pár dny jsem si koupil tuto tiskárnu (Canon Pixma TS5150) a funguje skvěle. Mám ale jeden malý problém s tiskem více stránek na jeden list ve Windows 11. Na jiném zařízení (Mac) to funguje bez problémů… Problém je jen ve Windows – když...
Poslední příspěvek
Pokud jsem spravne pochopil ten zmateny popis, tak problem je v tom, ze nelze vybrat stranky puvodniho
dokumentu k tisku, cely vyber stran je zasedly.
Ten obrazek je ale nevhodny, zdroj je pouze 1 stranka.
mám celkem ošemetný dotaz. Snažím se už pár dní dohledat všude možně, ale vlastně nenacházím jasnou odpověď. Jde o monitor. Narazil jsem aktuálně na tento kousek
a jeví se jako dokonalý kompromis pro mě. Aktuálně mám 24,5 asus 1080p s...
Poslední příspěvek
Tak jsem pořídil a ani mi nevadí nakonec ty 3 palce navíc. Každopádně narazil jsem na zvláštní chování. Ve hře mi to nedělá, ale na ploše se mi kurzor myši někdy zpožďuje. Udělám nějaký rychlý pohyb třeba, zastavím myší a kurzor ještě jakoby jede...
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.