Čau všichni uživatelé fóra, mám dotaz:
Předevčírem večer se mi, po dvoudenním učení z notebooku, který jsem měl na nohách (učení v posteli), notebook z ničeho nic pokazil ve smyslu tom, že se mi vypl display, ale stroj běžel dál. Pro zprovoznění jsem musel pc vypnout tlačíkem "ON-OFF" a znova zapnout. První jsem podezříval cpu z přehřátí.Zkusil jsem mrknout na teplotu přes Everest a ukazoval mi teplotu cca 90°C, což ale odpovídalo tomu, že jsem měl ntb na nohách...
Po několikaminutovém "odpočinutí" ntb ve vypnutém režimu, jsem jej opět zapnul, cpu po startu cca 60°C, pracoval jsem cca 15min a potom mi display opět zhasl - černo(někdy šedá obrazovka, ale víceméně černá)...dneska jsem poslouchal komponenty a zjistil jsem,že mi přitom zhasnutí displaye přestane pracovat hdd a také nebliká kontrolka, že pracuje...
Může být problém v grafice? Nebo jsou i jiné možnosti problému? Pokud ano, děkuji všem za možné návrhy řešení..:) Kdyby zůstavala možnost servisu, kolik cca stojí výměna komponentu - řekněme té grafiky (integrovaná ati 3100) v ntb?
Děkuji moc za odpovědi.
Vypínání monitoru u ntb
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 7833 Zobrazení
-