Ahoj , mám takový menší problém s těmahle reprákama http://www.lan-shop.cz/genius-31730213100-13455 mám všechno správně připojený , ale subák vůbec nefunguje .. ostatní reproduktory fungují normálně.. zadní sice trošku potišeji ale to se doladí. Poradí prosim někdo co s tím .. v Realteku jsem zkoušel všechny různé kombinace na zapojení ale nefunguje . Díky za odpověd
//odkaz upraven do klikatelné podoby. Příště použij pro vkládání odkazu tlačítko URL
//mmm
Reproduktory Genius SW 5.1 Home Theatre
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Reproduktory Genius SW 5.1 Home Theatre
Zkoušel si tam klikat na jednotlivý satelity a i na subwoofer? Jestli subwoofer nefunguje ani tak, tak bych možná zkusil reklamaci. U Genius bych se poškozenýho zboží vůbec nedivil. Co kabely kontroloval si jestli všechno správně sedí tak jak má?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Re: Reproduktory Genius SW 5.1 Home Theatre
No zkoušel sem všechno , prvně sem měl připojeny pouze 2 reproduktory a pak sem přidal i menší zadní a od tý chvíle to nejde:(. Dráty sou Ok , několikrát sem je kontroloval.. bohužel jen subak nejde
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4648
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 bře 2025 08:57
-
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1266
-