Pípnutí při startu PC
Pípnutí při startu PC
Zdravím, pokaždé se mi při spouštění PC ozve krátké, ale hlasité pípnutí. Hledal jsem na Netu, co by to mohlo být, a dočetl jsem se o nějakých chybách v Biosu... Doma mám počítače dva, jeden pípá a druhý ne. Je to nějaká Biosová chyba? Můžu se toho nějak zbavit? Děkuji za každou radu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pípnutí při startu PC
Jedno krátké pípnutí signalizuje zpravidla, že je vše OK. Pokud nemá PC zapnutý interní repro ap., nebo je odpojený, tak se pípnutí neozve. PC jinak běží bez problémů?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
PC běží bez problémů. Jen jsem chtěl vědět, jestli se to pípnutí dá vypnout, nebo jestli to budu muset vydržet... 

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
No vypnout by se asi dalo... ale přišel by si o možnost analyzovat případnou chybu v budoucnu "beepama" :)
Buď prostě PC speaker odpojit nebo zkusit ve správci zařízení položka zobrazit/zobrazit skrytá zařízení a ve výpisu zařízení zakázat Beep.
Buď prostě PC speaker odpojit nebo zkusit ve správci zařízení položka zobrazit/zobrazit skrytá zařízení a ve výpisu zařízení zakázat Beep.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7142
-
od Luk4579