Zmizení disku po práci s partition magic
Zmizení disku po práci s partition magic
Ahoj lidi, mám velký problém, měl jsem disk rozdělený na C a D, na Cčku ale docházelo místo, takže mě neustále otravovaly hlášky, že windows nemá dostatek místa. Rozhodl jsem se tedy nainstalovat partition magic a přesunout část místa z D do C... nechal jsem to běžet(modrá obrazovka) a když jsem se vrátil z práce, PC byl vypnutý. Zapnul jsem, hned naúvodu se mi zobrazila taková ta obrazovka Pentium IV, kterou jsem kdysí dávno předtím vypnul a potom se to zaseklo a měl jsem možnosti buď F1 a nějakej setup, a protože se v tom vůbec nevyznám, tak jsem dal F2 jakože default. Najednou naběhlo okno partition magic, s tim, že se stal nějakej error nebo co. Potom naběhnout windows, vše v poho, akorát najednou zjistim...žádné D:/ neexistuje, zbylo jenom C... nevíte prosim vás někdo co s tim? Jestli ta část disku jen zmizela protože ji bios nerozpozná?(nevyznám se v tom) Budu moc moc vděčný za jakoukoli pomoc, díky moc!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zmizení disku po práci s partition magic
Podívej se do Správy disků, zda tam je zobrazeno nepřiřazené místo, nebo zda C má velikost, jako C a D dohromady.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
disk C má tu velikost, co měl předtím, v tý správě disku se mi zobrazuje i to bejvalý Dčko, ale neni nijak pojmenovaný, píše to V pořádku (neznámý oddíl)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak dej vytvořit oddíl a naformátuj ho.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
opravdu to nejde bez formátu? Ten disk byl předtím skoro plnej dat, o který bych nechtěl přijít...je nějaká šance je zachránit?:( Díky moc
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus mu přiřadit písmeno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
neblbni, spusť partion magic, tam oddíl uvidíš a dej na něm pravé tlačítko myši a nastav aby nebyl skrytý (hide), nejspíš bude skrytý
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1958
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
06 čer 2025 09:05