Artefakty při hraní
Artefakty při hraní
Mám problém s artefakty při hraní Farmville na Facebooku při zapnutí na fullscreen. Hra sama o sobě jinak běží absolutně v pohodě. Po přepnutí do fullscreenu hra běží, ale po náhodný době začne po celí obrazovce lítat čáry. Takže musim dát ESC, aby se přepla zpět. Poté se rozpadá i grafika ve windows a musim udělat restart pc. Instalované hry přímo do windows mi tohle nedělaj (Crysis, NFS, CoD atd..). Mám Windows 7 64 bit.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Artefakty při hraní
Můj tip je slabé nebo omezené internetové připojení.dělá ti to pouze v provozních špičkách internetu nebo pořád testni připojení např na www.rychlost.cz a to v době provozní špičky a pak někdy pozdě v noci nebo hodně brzo ráno a sděl nám výsledek.
další tip prověř PC na viry.
další tip prověř PC na viry.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Re: Artefakty při hraní
Právě, že viry jsem řešim v diskuzi zde viewtopic.php?f=70&t=51244. Sice jsem tam viry měl ale ty už jsou pryč a pc mám vyčištěn. Internetem to asi být nemůže. Mám ho od UPC po kabelu a mám 30 Mb/s. To je snad na tu hru stačí ne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 11318
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:39