"NENABEHNE" počítač
"NENABEHNE" počítač
Ahojte.Potrebujem poradiť,lebo mi blbne počítač.Keď ho zapnem niekedy nabehne bez problémov ,ale niekedy mi nabehne len zdroj a viacej nič.Musím ho niekoľko krát vypnúť a zapnúť aby nabehol.Keď už ide tak je všetko OK. Vymenil som najprv baterku na matičnej doske,lebo som si myslel že nenabehne bios no nepomohlo.Potom som vymenil zdroj ani tak som si nepomohol. Nemal niekto podobný problém? Za každú radu vopred ĎAKUJEM !!!!!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: "NENABEHNE" počítač
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
PC při chybném nabíhání pípá? Zkontroluj disk utilitou od výrobce a ramky Memtestem (odkaz v podpise) test nech běžet alespoň hodinu a musí být bez chyb
PC při chybném nabíhání pípá? Zkontroluj disk utilitou od výrobce a ramky Memtestem (odkaz v podpise) test nech běžet alespoň hodinu a musí být bez chyb
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Pri nábehu raz pípne vždy,ale čo som si všimol,že keď pípne a prebliknú diodky na klávesnici viem že už nabehne.Keď iba pipne a diody nebliknú už nenabehne.Musím ho vypnúť a znova zapnúť.Akurát testuje RAM-ky,lebo mám DDR 400 2x512 (ale sú rozdielne značky a majú iné časovanie). Dám vedieť ako to dopadlo.
Memtest nenašiel žiadnu chybu,ale vybral som jednu RAM-ku či náhodou to nepomôže.HDD som skontroloval pomocou TuneUp aj tam je všetko OK.Neviem či to nebude základná doska alebo Bios. Ale preinštalovať bios som ešte nikdy neskúšal tak neviem ako by to dopadlo a či vôbec by to pomohlo.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus vyčistit PC programem Ccleaner a to i registry (dělá jejich zálohu).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Něco podobného dělá i mně. Když ráno poprvé spustím počítač a naběhne načítací obrazovka Windows, počítač se, akorát před okamžikem, kdy by se už měla objevit Uvítací obrazovka, vypne a potom se zase tak na sekundu spustí. Takto se to opakuje asi 4x, na pátý pokus se už počítač bez problému spustí a od té doby s ním už není celý den žádný problém. Dělalo mi to nejdříve ve Windows XP, o víkendu jsem je přenistaloval na Windows 7, kde to ale dělá taky.
Mám podezření na něco s větrákem grafické karty, protože se počítač vypne přesně v tu chvíli, kdy by se měl větrák ztišit. Anebo, že by to byl špatný zdroj nebo základní deska??
Moc prosím o radu. Děkuji moc..
Mám podezření na něco s větrákem grafické karty, protože se počítač vypne přesně v tu chvíli, kdy by se měl větrák ztišit. Anebo, že by to byl špatný zdroj nebo základní deska??
Moc prosím o radu. Děkuji moc..
Nikoho nic nenapadá?? 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1536
-