Zdravím všechny kdo toto čtou.
Mám problém se zvukovou kartou, karta je integrovaná, popíšu problém:
Omylem jsem odinstaloval soundmax (ovladače ke zvukovce) a teď je tam nemůžu dostat zpátky. Když dám instalaci soundmaxu tak mě to napíše: Device not detected.
Když zapnu kompl nabídne mě to instalaci nového hardwaru (zvukovky), zadám aby windows update prohledal web a našel ovladač, dám instalovat software automaticky a najde mě to realtek AC'97 a napíše to že ovladač není digitálně podepsán, dám tedy pokračovat, začnou se mě natahovat soubory a uprostřed mě to hodí nabídku odkud to chci nahrát, ale chce to po mě soubor ALCXWDM.sys a ten opravdu nevím kde mám vzít, nebere to odnikud, ani CD, ani update, ani odjinud. Je mě jasný že mám asi špatný ovladač, ale kde ho mám vzít. Prosím poraďte
Děkuji
Problém se zvukovkou
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Problém se zvukovkou
Ahoj,
najdi si CD ke zvukovce /zákl. desce - pokud je integrovaná/ s ovladači. Zkontroluj, zda ji nemáš vypnutou v BIOSu. Ve správci zařízení klikni pravým na zvukovku /případně na zařízení se žlutým vykřičníkem/, dej aktualizovat ovladač a naveď jej na adresář se soubory ovladače (bude tam soubor .inf, nebo .cat). Windows převezmou ovladač a pak už soundmax nainstalovat půjde.
najdi si CD ke zvukovce /zákl. desce - pokud je integrovaná/ s ovladači. Zkontroluj, zda ji nemáš vypnutou v BIOSu. Ve správci zařízení klikni pravým na zvukovku /případně na zařízení se žlutým vykřičníkem/, dej aktualizovat ovladač a naveď jej na adresář se soubory ovladače (bude tam soubor .inf, nebo .cat). Windows převezmou ovladač a pak už soundmax nainstalovat půjde.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3390
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36