prosím vás, je možné, že když po několikahodinové práci se mi přehřeje HDD a pak se restartovává dokola (smaže se obrazovka / podle zvuku vydávající HDD slyším, že se rozjede, po pár sec se vypne a hned zase najíždí a stále dokola)?
HDD bývá poměrně horký. Po chvíli, co vypnu PC a zapnu, tak po půl hod. jede normálně (v době než se to s HDD začne dít, tak dost načítá, ale nevím, co přesně). Od doby, co jsem nechal pootevřenou bočnici PC skříně, tak se to stává minimálně.
Jestli jde o přehřátí, jaký levný a tichý ventilátor by byl nejvhodnější? I kdyz se mi to stává sem tam, tak přece jenom to chci vyřešit, protože na PC dělám hodně důležité práce a někdy zapomenu zálohovat.
Moc díky za pomoc
/*
Zas jeden, který neumí napsat nadpis!

„Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“
Co je to „problem s hdd“? Píská? Nejde naformátovat? Shořel? Ztrácí se data? Je pomalý? Drahý? Neumíš ho připojit? Není vidět v Tomto počítači? Nejde mu DMA? Má špatné S.M.A.R.T hodnoty? Šel na pivo? Umřel? Spadnul ti do záchoda? Na hlavu?
Název jsem opravil; příště, prosím, zapoj trochu představivosti.
Při té příležitosti jsem ti doplnil diakritiku a interpunkci, protože takový chrchel slov se nedal číst; důrazně tě žádám, abys propříště používal alespoň věty.
Myloš
*/