problém s audio výstupem
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
problém s audio výstupem
prosím o radu, či jakoukoli pomoc. Notebook Toshiba A300D, 4Gb,Win Vista 32bit. Při běžném použití notebooku fungují reproduktory notebooku. Po zasunutí jacku sluchátek dojde k vypnutí zvuku reproduktorů v notebooku, ale ve sluchátkách to jen loupne a ostatní tvuky nic. Zkusil jsem zaktualizovat ovladače, přeinstalovat systém (uvést notebook do původního stavu jako při koupi), ale nic nepomohlo. Pomůže někdo? Děkuji.
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problém s audio výstupem
Ahoj Vítej na fóru
Zkusil jsi ubrat výstup (myslím hlasitost sluchátek)? Zkoušel jsi i další, nebo tato sluchátka někde jinde?
Zkusil jsi ubrat výstup (myslím hlasitost sluchátek)? Zkoušel jsi i další, nebo tato sluchátka někde jinde?
Lenovo Thinkpad Edge 15
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji za přivítání. Ano, sluchátka používám i jinde a v poho, i jiná sluchátka. Ve správci počítače vše funguje správně a vše je povoleno, nikde žádný otazník, nikde žádný problém. Jen jsem z toho v pasti.
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak už jedině vyzkoušet jiná sluchátka na tomto notebooku.
Lenovo Thinkpad Edge 15
-
- Pohlaví:
Může být vadný konektor /samice/ na notebooku, ale to asi bez demontáže nepoznáš.
Dříve to fungovalo?
Dříve to fungovalo?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, Dříve to fungovalo. A s tím konektorem mě to taky již napadlo, ale nechtěl jsem si to připustit. Stále se držím toho, že pokud mi po připojení sluchátek vypne zvuk v reprácích, tak je to v ovladačích, ale zkusil jsem jich už nespočet, ale žádný se nechytil.
-
- Pohlaví:
Že se ti vypne zvuk je jeden kontakt, ale jsou tam ještě 3 a není vyloučenu, že je to ulomený, případně něco utrženého. To bys zjistil jedině po demontáži. Je to v záruce? Pokud ano, tak servis.
Netuším jak je to tam udělaný, také tam jen může být nějaký konektor nasazený na pinech a ten se mohl uvolnit.
Netuším jak je to tam udělaný, také tam jen může být nějaký konektor nasazený na pinech a ten se mohl uvolnit.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Záruka je pasé, ale díky. Myslel jsem, že se vyhnu demontáži. Na to si netroufám. Asi mi nezbyde nic jiného, než to přenechat někomu, kdo má s demontážemi zkušenosti. Díky za rady a pomoc.
-
- Pohlaví:
Já vůbec nevím jak to tam je zapojený a tak bych softwarovou chybu ještě nevylučoval - třeba se to musí /ten výstup/ někde aktivovat. Takže pohledej, případně vyčkej někoho zkušenějšího - třeba to nebude tak "horké". 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Už jsem hrabal snad všude - možnosti, vlastnosti, konfigurace, povolení rozšíření, úrovně - už mám OPRAVDU vše povoleno. I v ovladačích VŠE PRACUJE SPRÁVNĚ. Fakt je to na dva životy
-
- Pohlaví:
Ona se ta závada někdy těžko hledá a pak by si člověk dal pár pohlavku jaká to byla ptákovina. V tuto chvíli bych asi zkontroloval konektor na mechanickou závadu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jdu do toho. Pod dohledem budu demontovat, protože mám dojem, že jsem všechny možnosti, kromě této, vyčerpal.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3395
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36