tak jsem donesl jiný monitor a jede bez problému........tím pádem je jasný že tam ten je v prdeli , to jsem zvědaví jestli mi dá jíný, nebo budu čekat na nějakou případnou opravu měsíc...??
PS: to samozřejmně nic nemění na tom že budu muset tu elektriku dát dohromady.......
Chyba zobrazení na monitoru (vyřešeno)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Koukám, že jsi vyslovený klikař
Elektriku máš rozhašenou, co koupíš, tak se sype,...
Přesně takovou kliku měl před pár lety jeden můj kamarád. Začalo to tím, že si našel práci v Německu, byly kačáky, tak začel nakupovat. Koupil pračku, za 14 dní shořela plamenem, koupil věž, za měsíc se z ní zakouřilo. Koupil počítač, za dva měsíce mu odešla paměť. Koupil video, odešlo. Satelit, taky... Měl jsem tenkrát možnost koupit velmi levně fungl nové, zabalené disky. Koupil jsem tehdy dva, jeden pro mě a jeden pro něj. Položil jsem je oba na stůl a dal mu vybrat, který chce. Jistě tušíš co se stalo... Ale opak je pravdou. Tehdy se to zlomilo a od tý doby má klid. Vlastně kecám, loni mu vyhořela televize... a s ní celý obývák.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyby v něm byla v řiti lampa, respektive, kdyby v něm byly lampy (jedinou je obrazovka), tak ho pomalu neuneseš.
Jinak se opravit dá všechno, otázkou je cena. 15´ monitor koupíš jetej, tak do pětikila. Servisákovi dáš pětikilo jen za to, že si ho vezme, otevře, koukne do něj a v lepším případě řekne co tomu je. Normálně si za sdělení "je to rozbitý" řekne o další peníze. Samotná oprava pak zabere tak do dvou hodin po třech stovkách + součástky. Takže sumasumárum za litr ti ho opraví a pokud budou solidní, tak ti řeknou "Pane, vyhoďte to a kupte si repasovaný za 700,-. Dáme vám na něj 6 měsíců záruku." Zkus se podívat sem. Občas se tam objeví hezké věci, já tam loni koupil 17´za 400,-.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1695
-
od Vondrys
Zobrazit poslední příspěvek
03 srp 2024 11:50