Zdravím, lidi může mi někdo poradit s mým problémem? Mám tiskárnu Canon pixma 4200 a v týdnu jsem si za těžký peníze pořídil nový Windows 7 64bit, ty jsem bez problému nainstaloval, Jenže když sem chtěl nainstalovat tiskárnu tak mi po spuštění intslačního CD vyskočila hláška, že instalační Cd lze spustit pouze na 32-bit systému. Může mi někdo poradit jak to vyřešit? Zkoušel googlovat ale ovladače pro x64 sem nikde nenašel. to můžu tiskárnu vyhodit nebo si koupit kvůli tomu x32 windows?
//"Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu."
Zdroj: Pravidla fóra
A ta tiskárna bez ovladačů nefunguje? Měla by fungovat i bez ovladačů na univerzální ovladače, který si tam nainstaluje systém sám. U Windows 7 tohleto už bude určitě vychytaný
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Zdravím.
Kdysi jsem pomáhal stěhovat jednu známou doktorku a měl jsem tuto tiskárnu vyhodit, jelikož špatně tiskla. Po bocích špinila papír.
Bylo mi ji lito, a tak jsem koupil nový toner a tiskárna byla ok.
Už si nepamatují, jak dlouho jí mám, ale...
Poslední příspěvek
Taky to může způsobovat fixační jednotka neboli pec.
Fólie v peci může být vlivem stáří a opotřebení trochu víc lepící a toner se při zapékání trochu připeče i na ten válec.
Už jsem to na pár strojích viděl.
Zapékací válec má většinou menší průměr...
Ahoj, před pár dny jsem si koupil tuto tiskárnu (Canon Pixma TS5150) a funguje skvěle. Mám ale jeden malý problém s tiskem více stránek na jeden list ve Windows 11. Na jiném zařízení (Mac) to funguje bez problémů… Problém je jen ve Windows – když...
Poslední příspěvek
Pokud jsem spravne pochopil ten zmateny popis, tak problem je v tom, ze nelze vybrat stranky puvodniho
dokumentu k tisku, cely vyber stran je zasedly.
Ten obrazek je ale nevhodny, zdroj je pouze 1 stranka.
Ahoj dnes jsem se díval na recenze od uživatelů na Alza a konkrétně na AMD grafickou kartu od výrobce sapphire nitro+ radeon rx 7800 xt gaming oc, kde mě znepokojila recenze a nevím by nebylo lepší nVidia. Zde uvádím pár postřehů od jednoho...
Poslední příspěvek
Uplne bych nebral vazne cloveka, co svadi na AMD design PCB a chladic, kdyz AMD zadne graficke karty nevyrabi.
Takzvane place dobre, ale z vetsi casti na spatnem hrobe. AMD tu kartu nevyrobila. Ani NVIDIA karty nevyrabi.
Hledám nějakého servisního technika, který by mě opravil dva kusy tiskáren HP Color LaserJet 5M- jedná se o první barevnou laserovou tiskárnu od firmy HP z roku 1996. Servisní manuál mám k tiskárně.
Mám dvě a jednu rozmontovanou na náhradní díly,...