Zdravim,
mám takový problém s flashkou, normálně šlapala v mém notebooku a najednou se do ní nemůžu dostat zkoušel jsem i total comender a podobné programy a stejně jsem se k datům nedostal, ale počítač jí vidí, ve správci zařízení píšou že zařízení pracuje správně, když jsem jí odinstaloval, tak se po zapojení znovu nainstaluje, ale problém trvá. V bezpečném odebrání hw jí taky vidím. zkoušel jsem jí zapojit do všech slotů a nic. Jiné flashky i jiné USB zařízení na tom notebooku normálně fungují. Na jiných počítačích s tou flashkou není problém. Zkusil jsem jí naformátovat na jiném PC - taky bez výsledku. jedná se o flashku: A-DATA 8GB MyFlash S805
Prosím, o radu jak jí na tom ntb rozchodit, nepotřebuji abyste mi sem psali, abych si koupil jinou apod...
nezobrazující se flashka Vyřešeno
nezobrazující se flashka
Naposledy upravil(a) korbell dne 11 črc 2010 12:38, celkem upraveno 2 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: flashka
Ve správci disků je vidět? Má přiřazené písmenko?
Změň si název tématu. Flashka je proti pravidlům
Změň si název tématu. Flashka je proti pravidlům
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: nezobrazující se flashka
vidím jí ve správci zařízení, písmenko se k ní nepřiřadí
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A ve správci DISKŮ ji vidíš? Tam ji přiřaď písmeno
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
ano, ve správci disků je a má přiřazené E
už jsem na to přišel, ona se tloukla se síťovým diskem, kterej má taky Éčko, tak jsem jí přiřadil volné F a už funguje. Díky za nasměrování :-)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nezobrazující se flashka Vyřešeno
No vidíš
Jestli to je vše, můžeš označit téma za vyřešené

Zpět na “Problémy s hardwarem”