něco mi asi odešlo v pc Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
něco mi asi odešlo v pc Vyřešeno
hrál jsem hru a zničeho nic mi zhasnul monitor,když jsem pc restartoval tak už nešel nastartovat,objeví se ta úvodní obrazovka co naběhne do 2 vteřin pak se za další 3 vteřiny pc úplně stuhne,nejde se dostat do biosu ani nikam jinam,myslíte že je po základní desce? grafiku mám gefoce 9800gt,hrál jsem killing floor na plný detaily,grafikou to není protože jsem jí i vyndal a zapojil monitor do integrovaný na zákl. desce abych to odskoušel,všechny ventilátory při startu jednou,prosím o radu
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: něco mi asi odešlo v pc
Nejspíš vadný zdroj, ale jsi v úplně špatném topicu - žádám moderátora o přesun.
BTW FAQ by potřeboval pročistit...
BTW FAQ by potřeboval pročistit...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
větráčky běží,kdyby to bylo zdrojem tak by se vůbec nerozběhli takže tím to nebude
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Téma přesunuto do správné sekce.
Závidím ti tvůj optimismus. Sázím na zdroj. To, že se točí větráky, svědčí jen o tom, že jde +12V o všech ostatních napětích nevíme vůbec nic.
Závidím ti tvůj optimismus. Sázím na zdroj. To, že se točí větráky, svědčí jen o tom, že jde +12V o všech ostatních napětích nevíme vůbec nic.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
a co tak to zatizit zarovkou samozrejme nejakou 12W. vetracek ma spotrebu sotva pul wattu
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
vyndal jsem hdd a tak se to neseklo asi to bude tim protože když jsem ho dal do jinýho pc tak se tam vůbec neobjevil,to asi už nepůjde nějak opravit že???
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vadný disk těžko opravíš, někdy se dá požít elektronika z jiného disku ale musí jít o stejný model a mnohdy i serii.
//smazány OT příspěvky za tímto a jejich autor zaměřen do hledáčku
//Karlos
//smazány OT příspěvky za tímto a jejich autor zaměřen do hledáčku
//Karlos
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Pohlaví:
Kontrolovat zdroj nějakou žárovkou je holý nesmysl - ve zdroji může být vadná stabilizace ať už vyschlými kondenzátory či jinak unavenými součástkami, takže napětí tam je, ale "špatné" - a to se na žárovce nepozná.
jasne vysycha elektrolyt kondiku a tim padem se snizi drzeni elektrickych naboju a to ma za nasledek zmenu vystupnich proudu....
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
TomKLokane, zjevně nejsi příliš zdatným odborníkem v oboru. Řada tvých "rad" je zcela o ničem. Prosím, zdrž se takových rad. Děkuji.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4201
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2477
-
od petr22
29 črc 2024 22:38
-
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5803
-
od buchtik
14 zář 2024 10:56
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”