Mam takovej problem,kdyz chci zapnout pc tak to nejde,na monitoru se mi zobrazi entering sleep mod,kdyz dam reset tak se pc vypne a po asi 3 vterinach se sam zapne.Takhle to zkousim pokazdy to vypinani resetovani apod a vzdycky ho nejak zapnu,nevim cim to muze byt.Jedine co me napada je grafika kdyz mi pc nabehne tak se mi zobrazi chybova sprava od ATI: ,,Catalyst Control Center:Monitoring program has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience.If you were in the middle of something.The information you were working on might be lost.
Please Tell Microsoft about this problem.
We have created en error report that you can send to help us improve.Catalyst Control Center:Monitoring program.We will treat this report as confidential and anonymous.,,
Zkousel jsem i preinstalovat grafiku ovladace vsechno nic.Monitor mam pripojenej pres grafiku,jestli i tim to nemuze byt.Premejslim uz o vsem cim by to mohlo byt...
Problem s pc
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problem s pc
Co máš za GK? Můžeš odzkoušet jinou? Jak dlouho ti to dělá? Zkus dát obnovení systému (Start-Všechny programy-příslušenství-sys nastroje-obnovení systemu).
Edit: Ještě nam hoď obrazek z HWMonitoru hlavně voltaž zdroje a teploty.
Edit: Ještě nam hoď obrazek z HWMonitoru hlavně voltaž zdroje a teploty.
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...
dela mi to uz pres tyden kdyz se mi to stalo v minulosti byli to jenom ramky ktery byli povytazeny.Grafiku mam ATI radeon HD 3870.Taky jsem zapomel napsat ze jsem zkousel nainstalovat nove ovladace a to se nak nepohodlo a nomoh jsem si pustit hry tak jsem to preinstaloval na ty puvodni a slo to opet.Tak jestli tim to taky nemuze byt.Grafiku jsem zkousel i na jinem pc a tam to slo.
Zdroj mam 500 wattu a moji sestavu by utah i 400 watt zdroj a teploty jsou v normalu u vseho grafika,procesor apod.
- 34regulus
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Věc číslo 1 . přezkoušej si monitor, jestli ti to nedělá i u jiného PC - tohle může ( a neříkám že je!) být nějaká chyba v napájení monitoru. Prostě už po několika vteřinách se začne přehřívat.
A až poté co zkontroluješ že to monitorem není, tak se pus't do zkoušení GK.
Když ti nepojede auto, taky se napřed podíváš na palivoměr, jestli máš štávu a nenecháš ho hned odtáhnout do servisu.

A až poté co zkontroluješ že to monitorem není, tak se pus't do zkoušení GK.
Když ti nepojede auto, taky se napřed podíváš na palivoměr, jestli máš štávu a nenecháš ho hned odtáhnout do servisu.

[Sejdeme se v nekonečnu! :-)
kdyby se prehrival,tak by se komp vypnul hraju na tom hry a to je pak komp nenazranej.Spis to bude grafikou spis jsem to podelal ovladacema ktery jsem tam nainstaloval a pak se to zaclo srat nesly mi hry pak jsem dal ty puvodni a od ty doby po naky dobe se to zaclo srat to bude ono.Tak to celi odinstaluju a nainstaluju.Zdroj a monitor good.To funguje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4045
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06