Abych upresnil co se vlastne deje. Vse jede v poradku, ovsem uz mozilla me prijde pomalejsi a problemy se ukazuji u her.
Nektere jedou bez problemu na plne detaily se vsim na max (napr settlers 7, anno 1404, CoD, Mass Effect 2 i Silent hunter 5), ale u nekterych napr ( Neverwinter nights 2, SC 2) se mi pri vetsim mnozstvi "deje" ve hre seka obraz.... u NWN sem zkousel i snizovat grafiku atp... problem porad stejny. Celkove mi prijde, ze se vse velice dlouho nacita, i kdyz jako problem se sekanim se to ukazuje jen u neceho.
Zkousel jsem testovaci program 3D mark vantage a vysledek i prubeh stal za prd. Ptal sem se lidi co to muze byt a nekdo me tvrdi ze pomaly HDD, nekdo ze win 7, nekdo ze hry maji problem s 6ti jadrem, tak uz nevim. Nechapu proc treba super narocne hry jedou bez problemu, ale nektere blbnou i treba starsi, ktere jsou mene narocne nebo nemaji ani polovicni naroky....
Uz me nenapada co s tim muze byt, porad to svadim na system. U zakladnich informacich o PC to ukaze vsechen HW az na procesor, kde to pise "model unknown"... ale pres spravce zarizeni je videt prubeh vsech 6ti procesoru.
Sestava je
" CPU AMD Phenom™ II X6 Six-Core 1055T 2.8GHz 9MB cache 125W socket AM3, BOX "
" MSI MB Sc AM3 770-C45,AM3,AMD770+SB710,4DDRIII,1PCI-E*16,2PCI-E*1,3PCI,6SATAII,GbLAN,APS,ATX "
" 4x DIMM DDR3 2GB 1333MHz CL9 KINGSTON ValueRAM "
" Sapphire VGA ATI Radeon HD 5830, 1GB GDDR5, 256-bit, 800/1000, 2xDVI, HDMI, DP, PCI-E "
WD CAVIAR GREEN WD10EARS 1TB SATA/300 64MB cache
LG OS DVD±R/±RW/RAM Drive GH22LS50 SATA SecureDisc DL LightScribe Retail Black
AXAGO - CRI-X6BB interní 3.5" čtečka 6-slot BLACK BULK
EUROCASE ML 6005, midi tower, bez zdroje
" EUROCASE zdroj 550W P4 s PFC, super tichy, ventilator 14cm "
1PK WINDOWS 7 HOME PREM 64-BIT CZ OEM
btw: nechapu tam ten super tichy ventilator kdyz ten na CPU huci jak svine

btw2: ovladace na grafiku sou catalisty tusim 10.8