Mám pomalou Wi-Fi a rychlý kabel, aneb jak nastavit router?*
Mám pomalou Wi-Fi a rychlý kabel, aneb jak nastavit router?*
Koupil jsem si routr tendra mám ho připojen kabelem k PC, tam není vůbec žádný problém běží perfektně. Ale jak připojim netbok přez wifi, než se rozběhne net je to děs, běží naprosto pomalu. A dnes jsem se pokoušel tahat data mezi PC přez wifi a 4 BG mi to tahalo 130 minut (po kabelu tak 5) v čem je problém prosím špatné nastavení routru? Jo jinak ho přez noc vypínám z elektriky může být problém v tom? A u sdílení dat mi to někdy jde, ale většinou musim vypnout a zapnoput routr než mi to povolí přístupy, jinak to hlásí nějakou kravinu s neoprávněnym přístupem :(
Naposledy upravil(a) Myloš dne 18 zář 2010 20:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Routr“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. „Routr“ co? Routuje? Neroutuje? Umřel? Spadnul ti do záchoda? Spadnul ti na hlavu? COpak ten router jenom dělá? Nebo nedělá?
Důvod: Oprava nadpisu „Routr“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. „Routr“ co? Routuje? Neroutuje? Umřel? Spadnul ti do záchoda? Spadnul ti na hlavu? COpak ten router jenom dělá? Nebo nedělá?
Re: Routr
Tak nedivím se, že to jde tak pomalu. Vždyť to jsou 4 BG (= Big jako velký)
Jakou kvalitu signálu máš a jakou rychlost?

Re: Mám pomalou Wi-Fi a rychlý kabel, aneb jak nastavit rout
Pardon GB :) No právě kvalita signálu velmi dobrá, a rychlost mi to hlásí 1 - 2 MB/sec mám poměrně rychlý internet, který těchto rychlostí opravdu dosahuje a když už se na tom netbooku rozběhne, tak jede krásně, ale jak říkám nejdřív musím vypnou a zapnout routr než se tam chytne :( a tahání dat mezi PC je katastrofa sama o sobě :(
Myslel jsem kvalitu a rychlost na netbooku. Ještě možná vytížení procesoru a paměti.
No kvalitu a rychlost zmiňuji na netbooku jinak jendá se o HP netbook a vytížení pouze net takže skoro žádné ...
Pak to opravdu vypadá na špatně nastavený router, případně netbooku. Nebo závadu routru.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2905
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
08 lis 2024 06:51
-
-
Jak nastavit síťový disk z WIn11 na NAS Příloha(y)
od Speed_dead » 01 črc 2024 21:59 » v Windows 11, 10, 8... - 20
- 6716
-
od petr22
07 črc 2024 09:58
-
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4101
-
od meda2016
09 úno 2025 10:26
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11615
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
-
- 2
- 2400
-
od liborek