Při startu PC se mimo jiné zobrazí nabídka: F10 - Flash Recovery.
Marně hledám v manuálu k MB (MSI Neo2-V, 865PE)o tom není ani zmínka.
Máte někdo s tím zkušenost. Díky!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Asi ne. V manuálu vůbec nic o tom není. Asi si zavolám na technickou pomoc MSI.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Tak jsem se informoval na bezplatném telefonu MSI (viz http://www.msicomputer.cz/). Klávesa F 10 - Flash Recovery slouží k obnovení nebo aktualizaci Biosu, samozřejmě po stažení potřebné aktualizace. Vyřešeno.
Zdravim,mam prodložena zaruka o rok na win 10 ale neustale mi skače nabidka na win 11 ,notebook splnuje minimalni pozadavky a chci ho pouzivat min. jeste rok.Jak se mam zbavit otravne okno Update win 11 prosim? obrázek_2025-10-18_123447678.png
Poslední příspěvek
Přikládám v archivu 2 soubory.
win10.reg - mělo by zabránit vyskakovat
win10rev.reg - vrátí zpět.
stačí poklepat na soubor a bude se to ptát jestli chceš přidat klíče do registru tak to potvrdíš ano.
po přidání restartuj počítač.
Dekuji pomohlo to...
Zdravím, mám otázku. Pc někdy při post testu nedetekuje dvd rom. Dá se to v biosu vypnout? Myslím aby nebotovala dvd mechanika. Jinak deska je Asus prime b550 plus. Děkuji za odpovědi jinak dvd mechanika je stará 13 roku.
Poslední příspěvek
Dobře děkuji. Jinak BIOS aktuální, ještě nechám vlákno otevřené.
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Dobrý den potřeboval bych poradit jak nastavit BIOS aby šlo nabootovat z flash disku (můžu zaslat screen jak mám nastavený BIOS) možnost flash disku mám ale po vybraní se nic nestane jen problikne obrazovka. Děkuji za tipy a rady
Poslední příspěvek
Přepnout na plnohodnotný editor
Pod editačním oknem vybrat Přílohy
Klik na Přidat soubor
Vybrat soubor
Klik na Umístit do příspěvku
Velikost souboru je omezená, kdyby se příloha bránila vložení, zmenši soubor.