Čaute ... mam problem při zapnutí meho notebooku mi vubec nenajiždí windows udělami to tohle : Čekam , Čekám ... asi 3 sekundy mi tak najiždi ten obrazek co je na něm ten windows XP. např. a pak mi přeblikne asi v 0.5 sekundě něco modreho a vtom neake (EN) věty atd. a pak se mi to restartne a znovu a znovu ....atd. nevi nekdo co stym Dik moc ... dyžtak napiste na email : yeach@email.cz
// Změna názvu tématu. Původní název "Jak to mam spravit?" svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
// Téma přesunuto do vhodnější sekce
// mike007
Zdravím, mám otázku. Pc někdy při post testu nedetekuje dvd rom. Dá se to v biosu vypnout? Myslím aby nebotovala dvd mechanika. Jinak deska je Asus prime b550 plus. Děkuji za odpovědi jinak dvd mechanika je stará 13 roku.
Poslední příspěvek
Dobře děkuji. Jinak BIOS aktuální, ještě nechám vlákno otevřené.
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .
Je tu někdo, kdo se zabývá historickými počítači ? To jest počítači staršími než PC-AT (CPU 80286) a počítače z doby před-PCčkovské, tedy z období před rokem 1980.