Disketová mechanika pořád sahá po neexistující disketě.*
Disketová mechanika pořád sahá po neexistující disketě.*
Mám takový problém, neustále během provozu počítače se mi neustále zapíná mechanika na diskety, disketa není vložena. Cyklus zapínání cca 1- 2 min. Antivirem to není. 

Naposledy upravil(a) Myloš dne 29 zář 2010 09:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „mechanika disket“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. „Disketová mechanika“ není popis problému. Popisem problému je popis problému.
Důvod: Oprava nadpisu „mechanika disket“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. „Disketová mechanika“ není popis problému. Popisem problému je popis problému.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: mechanika disket
Vypni ji v BIOSu
Re: Disketová mechanika pořád sahá po neexistující disketě.*
Mirek1:
Co když ji Interpol občas používá? Ty věci opravuješ tak, že je vyhodíš?
Interpol:
Pokud to není virus (a to si nemyslím), pak nějaký program chtěl číst z diskety, která tam nebyla, a protože nebyl uspokojen, pokračuje v tom nadále.
Jestli trochu rozumíš procesům, podívej se, jestli neběží nějaký podezřelý. Místo nepřehledného správce procesů ale zkus použít o mnoho lidštější Process Explorer.
Interpol:
Pokud to není virus (a to si nemyslím), pak nějaký program chtěl číst z diskety, která tam nebyla, a protože nebyl uspokojen, pokračuje v tom nadále.
Jestli trochu rozumíš procesům, podívej se, jestli neběží nějaký podezřelý. Místo nepřehledného správce procesů ale zkus použít o mnoho lidštější Process Explorer.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Je to dobře nazvané:-)

Interpol píše:Mám takový problém, neustále během provozu počítače se mi neustále zapíná mechanika na diskety, disketa není vložena. Cyklus zapínání cca 1- 2 min. Antivirem to není.
Interpol jí používá, může se jednat o závadu, zkusím reklamovat anebo vyzkouším prográmek mě známý Process Explorer,ale počítám s výměnou či reklamací. Ale jinak díky
Myloš píše:Mirek1:
Interpol:
-
- Pohlaví:
Vlož tam disketu a uvidíš co to po tobě chce. Resp. jaký program se ozve.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2243
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51