Ahojte, pred mesiacom mi odisiel monitor, dal som ho do opravy, vcera mi prisiel, zapol PC. vsetko sa spustilo, na monitore nabehli tie uvodne texty (press Del to enter setup, press Alt F2 to ... snad sa chapeme ) a potom nic, cierna obrazovka kontrolka monitoru mi svieti, PC ide. SKusal som nasledne prepojit notebook s PC, a tam monitor siel, cize logicky chyba v PC.. Skusi mi niekto poradit, co s tym? budem vdacny,
pekny den
PC alebo monitor
Re: PC alebo monitor
Vítám tě na PC-HELP!
Doplň ještě informaci jaký máš systém - XP, Vista, Windows 7, Linux, ... Případně jestli to dělá nějaké zvuky. Nejlépe taky vyzkoušet s PC jiný monitor.
Doplň ještě informaci jaký máš systém - XP, Vista, Windows 7, Linux, ... Případně jestli to dělá nějaké zvuky. Nejlépe taky vyzkoušet s PC jiný monitor.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
mam XP, pri zapnuti to pipne ako vzdy. Nemam moznost vyskusat iny monitor momentalne 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Monitorem to nebude. Spíš se seknul systém. Zkus při spuštění mačkat F8, měl bys mít potom možnost volby spuštění v nouzovém režimu. Pak se pohneme dál.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Pohlaví:
Po restartu mačkej F8 a dostaneš se do Nouzového režimu - tam monitor funguje? Možná se tam ale nedostaneš. Také je možné, že závada nebyla v monitoru, ale v grafice ???
Edit: Nějak mi unikl příspěvek od d1amonda
Edit: Nějak mi unikl příspěvek od d1amonda

Naposledy upravil(a) guest dne 04 říj 2010 14:17, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo si stáíhni nějakou liveCD distribuci linuxu a zkus jej nabootovat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Aj po mnohonasobonom stlaceni F8 sa do nudzoveho systemu nedostanem, stale je to iba cierna obrazovka, dostanem sa iba do BIOSu.
-
- Pohlaví:
Resetni CMOs - vyndej na 2 minutky baterku z deska. Při vypnutém PC! Pak zkus F8.
Blue Spirit - dakujem za radu,ale nie som velmi computer literate, takze, CMOs sa resetuje kde? tiez nerozumiem slovu deska,ospravedlnujem sa 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Clear CMOS viz FAQ
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Neomlouvej se, však jsem to psal. Vypni PC a vyndej na 2 minutky z desky baterku. Pak ji zandej zpět a zapni. Uvidíme co to bude hlásit. ///Tím se Bios dostane na spodní úroveň do továrního nastavení.///
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10894
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41