Problém s grafickou kartou?
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Problém s grafickou kartou?
Zdar lidi.. mám takový problém. U některých her (i třeba 7 let starých) se při hraní (menu jde bez problému) po pár sekundách zobrazí vodorovné pruhy, zčerná obrazovka, celý PC zamrzne a po chvíli se vypne i monitor. Sice mám hoodně starý shit PC, ale tak zatím jede tak nač ho vyhazovat
ale zajímavé je, že jsem tyto hry, které včil nemůžu rozjet, hrál např. před 4 rokama naprosto bez problému a bez jakéhokoliv posilnění PC. Druhá zajímavost že např. poměrně novější hry např. GTA:SA, NHL09 jedou bez jediného seknutí.. toš já nevím poradí mi někdo? Skoušel jsem všelijaké ovladače na GK (ATI Radeon 8500) a nic nepomáhá
.
- CrasherKill
- Level 5

Re: Problém s grafickou kartou?
Možná je to proto, že máš nainstalované příliš nové ovladače, které staré hry prostě neberou, ale za to ty nové ano...Jestli máš CD ke grafice, tak naisntaluj ty ovladače co máš na něm a uvidíš...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Mohu potvrdit mám HD 4650 AGP a nové ovladače jsou zbytečné - staré hry na ni nerozjedu, ale po nainstalování starých ovladačů vše najednou funguje.
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
tak sem tam nainstaloval nejstarší ovladač a pořád to samé:(
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Pust na to 3dMark 06. Pokud i tam se to bude rozpadat, je vadná GK.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek