Zdravim mam taky problem ked hram hry tak sa mi na obrazovke zjavia neake farebne pasiky alebo len cierna obrazovka(robi to tak 3-4krat do dna) a potom sa pc zasekne netusim preco to robi.Vsetky teploty su v poriadku vo windowse mi to nerobi len ked hram .pc: amd athlon 2 X4 645, 6gb ram ddr3,HD 4870 ,w7 ultimate 64bit. diky.
Neviem cim to bude grafiku som nikdy netaktoval , teploty su v poriadku fakt uz neviem som s toho zufaly..Proste sa mi v hre rozstovrcekuje obraz(napr.)pocut zvuky a potom za par sekund sekne pc a musim reset.dosku mam gigabyte 880gm-ud2h
seknutie PC v hrach
- smola26
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: seknutie PC v hrach
Ahoj měl jsem ten samý problém stou samou grafikou to byla moje první grafika .
Jestli to dělá toto.Normal hraješ a asi po 30-40 minutách se tam udělaj ty pruhy pc totálně zamrzne a pomůže jenom reset?
Jesi se to shoduje a teploty jsou v pořádku jako byli u mě tak di reklamovat já to reklamoval a chyba byla opravdu v grafice.
Ještě zkus aktulizovat ovladače z www.ati.com a pak napiš !!.

Jestli to dělá toto.Normal hraješ a asi po 30-40 minutách se tam udělaj ty pruhy pc totálně zamrzne a pomůže jenom reset?
Jesi se to shoduje a teploty jsou v pořádku jako byli u mě tak di reklamovat já to reklamoval a chyba byla opravdu v grafice.
Ještě zkus aktulizovat ovladače z www.ati.com a pak napiš !!.
Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat
jj presne to mi robi ovladace mam najnovsie inac je zaujmave ze pri starcraft 2 mi to nikdy nespravilo 

- smola26
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mno mě to např dělalo hra Call of duty moderm warfare 2 vždycky ve stejném okamžiku.
Ještě dotaz PC máš nové nebo teda novou grafiku nebo to začlo dělat po nějaké době ?
Ještě dotaz PC máš nové nebo teda novou grafiku nebo to začlo dělat po nějaké době ?

na vianoce som upgradol procesor , ramku a dosku grafiku mam uz dlho pametam si ze som ju kupil hned jak vysla na trh bola to super novinka a spominam si ze mi toto robilo pri w3 este davno mozno tak raz za cas ale teraz je to hrozne a ani neviem kedy sa to takto zhorsilo asi pred mesiacom som si nainstaloval dragon age origins tak si hram a asi v polke hry zrazu baac nechapal som co to vtedy to spravilo potom som si siel zahrat dotu s kamosmi(w3) a spravilo to hned asi o 5minutach takze dobre dame dalsiu hru ked som padol ale zas to spravilo ako keby to ten prvy pad v dragon age nastartoval teraz to robi stale ale napr. pri sc2 vobec sa mi to nikdy nestalo pri wowku to robi 4krat do dna ide ma roztrhat pametam si ale pred polrokom som mastil dotu stale a vobec to nerobilo
ale naozaj si vobec nepametam od kedy sa to tak moc zhorsilo, este ked som mal stary pc mi to robilo pri gta4 to viem asi to bude tou grafikou 

- smola26
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hele doporučil bych reinstal OS ,ale zase když říkáš že to dělalo i na starém PC tak to z 99% bude problém na grafice.
Jestli nemáš prošlou reklamační lhůtu okamžitě bych to šel reklamovet jiné řešení Já osobně nevidím
Hold jsi asi chytnul špatný kus jako já
Já mám tedka ATI HD 5770 a stím mám taky problémy takže si z toho těžkou hlavu nedělej 
Jestli nemáš prošlou reklamační lhůtu okamžitě bych to šel reklamovet jiné řešení Já osobně nevidím

Hold jsi asi chytnul špatný kus jako já

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ne vždy jsou nejvhodnější nejnovější ovladače pro konkrétní grafickou kartu. Zkus poněkud starší, ale současný ovladač nejprve odinstaluj (Ne jen mazat, ale regulérně odinstalovat.) Neškodila by také trocha údržby PC. Zkontrolovat paměti programem Memtest, zkontrolovat disk s případnou opravou chyb, vyčistiti registry programem Ccleaner i PC, neškodí též defragmentovat systémový disk (ale až po předchozí kontrole disku s případnou opravou chyb). Teprve když to vše nepomůže můžeš zkusit GK v jiném PC, nebo jinou GK v PC (máš-li tu možnost).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Teraz som si spomenul ze mam doma staru grafiku sapphire HD2600xt
skusim to s nu ci to bude robit

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3