Stale se mi vypina notebook.... Vyřešeno
Stale se mi vypina notebook....
Dobry vecer panove !!!!chci se zeptat stale se mi vypina pocitac neni den aby se nevypnul sam od sebe a nevim co stim !!!!kdyz notebook zapnu tak jde cca 3az 4 hodky pak se vypne kdyz ho chci zapnout tak najizdi a kdyz je u nabihani windows XP tak se vypne a treba 10x dokola a az pak azse po dlouhym zapinani naskoci!!!nevim cim to je dela mi to cca mesic drive mi to nedelalo cehapu to dekuji moc za pomoc!!!!Honza
Re: Stale se mi vypina notebook....
cus honzo!!!A mas ho zapojen v siti?Myslim elektriku...
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
no to je asi jasny ze jo pac mam baterku na 2 minuty pac uz je vyslouzila a novou za 2500kc se mi fakt kupovat nechce....jinak mam to zapojeny to je jasny mam uz notebook 3 roky tak snad vim co a jak ale tohel my vrta hlavou proc se vypina ....
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
To bude spíš problém s HW , Napájení , RAM HDD , nějaká komponenta..zadej téma do správné sekce.
/přesunuto.memphisto
/přesunuto.memphisto
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý den
No píšu to do odpovědi doufám že to nevadí protože nevím kde mám najít jako by komentář, tak to píšu sem chtěla bych se zeptat proč se mi vypíná notebook?
Dělám něco špatně?
Dá se opravit jako že půjdu do obchodu tam kde jsem to koupily a oni mi to tam opraví? Nebo je opravdu rozbitej? Prosím pomozte už několik měsíců chci hrát Sims2 ale jak se mi vypíná notebook tak nemůžu. A taky si chci půjčit od kamarádky Sims3 ale nemohu protože by to nebyla žádná super hra když se mi vypíná notebook prosím pomozte!

--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Lis 2012 19:52) ---
A prosím odpovězte co nejrychleji děkuju
No píšu to do odpovědi doufám že to nevadí protože nevím kde mám najít jako by komentář, tak to píšu sem chtěla bych se zeptat proč se mi vypíná notebook?
Dělám něco špatně?
Dá se opravit jako že půjdu do obchodu tam kde jsem to koupily a oni mi to tam opraví? Nebo je opravdu rozbitej? Prosím pomozte už několik měsíců chci hrát Sims2 ale jak se mi vypíná notebook tak nemůžu. A taky si chci půjčit od kamarádky Sims3 ale nemohu protože by to nebyla žádná super hra když se mi vypíná notebook prosím pomozte!

--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Lis 2012 19:52) ---
A prosím odpovězte co nejrychleji děkuju
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo, sup tam s nim :) V obchode by mohli zjistit pricinu a podle toho navrhnout reseni - reklamace, placena oprava, prenastaveni SW apod.
Jinak dle pravidel fora jsi si mela zalozit svoje tema a ne se montovat do puldruhyho roku stareho.
Jinak dle pravidel fora jsi si mela zalozit svoje tema a ne se montovat do puldruhyho roku stareho.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Stale se mi vypina notebook.... Vyřešeno
Zamykám
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1892
-
od Petr pc help
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 23:06