Harddisk-divný zvuk
Harddisk-divný zvuk
Koupil jsem nový HDD Seagate Baracuda 320 GB a podivně v něm chroupe i když je počítač v klidu.Chvíly je klid a najednou v něm zachroupe.Chtěl jsem se zeptat jestli je to normální a nebo jestli ho mám reklamovat.Měl jsem HDD Western 160 GB a te nic takového nedělal.Díky za rady.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím co si mám představit pod "podivně v něm chroupe", protože já disk ve svém PC neslyším, jen podle blikající ledky poznám činnost disku. Je to jiný zvuk než při normální činnosti disku, nebo stejný?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Já ti rozumim. Měl jsem to kdysi taky. Někdy je to zvuk, jako když se něco zkratuje. Tohle bude mít velké následky. Budeš mít po čase na hadru díry a ani formát to nespraví. Jde to do fyzickýho poškození. Určitě reklamace a jestli je to dobrý obchod, tak ti ho rovnou vymění, protože reklamovaný hdd jdou na zkoušky a až potom se určí zda je na výměnu nebo oprava. Testy jsou hodně dlouhý. Měsíc i víc. Prostě chtěj výměnu.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prověř zda nemá vadné sektory...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5593
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6111
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11562
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”