Nejde PC
Nejde PC
Ahoj, mám dost velký problém s PC. Nedávno jsem ho spustil tak jako jindy a normálně se rozběhl, jenže na monitoru neni nic. Jen je černý. Zkoušel jsem vyměnit grafiku, nepomohlo. Zkusil jsem odpojit HDD a když jsem čekal že se objeví NTLDR nenalezen, tak zase nic. Zkusil jsem připojit notebook k monitoru, abych vyloučil i monitor a to běží. Už nevím co dál. Poradíte mi prosím ???? Předem děkuju
Proč to neudělat jednoduše, když to jde složitě ....
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde PC
Podívej se jestli při startu problikne klávsnice a myš.Jinak bych to asi viděl na špatný zdroj.Zkus si půjčit druhý a uvidíš.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Tak myš i klávesnice svítí.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Sob Bře 12, 2011 5:31 pm) ---
Tak ani s jiným funkčním zdrojem to nejde....
--- Doplnění předchozího příspěvku (Sob Bře 12, 2011 5:31 pm) ---
Tak ani s jiným funkčním zdrojem to nejde....
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je v PC více jak jedna RAM, nech tam vždy jednu a zkus spustit PC (pozor na el. statický náboj!).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nechal jsem jednu RAMku a stejne nic. Ještě se mi začal po chvilce sám vypínat. Na monitoru nic a asi tak po 30 vteřinach se vypne. A dělalo to i když jsem tam tu RAMku mel.
Zpět na “Problémy s hardwarem”